Logo-youngadults-site

Fantastic Beasts & where to find them

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fantastic beasts

Ik beken; Ik zit te stuiteren op mijn stoel!
Dat Warner Bros van plan was om nog een film te maken rondom Harry Potter was al langer geen geheim meer, maar zoals het er nu naar uit ziet gaan ze in samenwerking met Rowling een driedelige serie maken over Newt Scamander, de fictieve schrijver van het boek Fabeldieren en waar ze te vinden.

J.K. Rowling schreef een aantal kleinere boeken, die vooral de echte fans zullen herkennen uit de serie zelf; Fabeldieren en waar ze te vinden, Zwerkbal door de eeuwen heen en De vertelsels van Baker de Bard.
Veel details laten ze nog niet los, maar zoals al werd verwacht zal het verhaal zich in het begin van 1900 afspelen, lang voordat Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein verschijnen.

In het boek zelf (dat maar 128 bladzijdes heeft) staan alle fabeldieren die in de magische wereld van Harry Potter voorkomen, maar in de serie zullen we naar alle waarschijnlijkheid de avonturen van Newt Scamander gaan volgen.
Jammer genoeg zijn er nog geen namen bekend van de acteurs, maar het goede nieuws is wel dat David Heyman (producent van 7/8 van de Harry Potter films) getekend heeft voor alle drie de delen van de serie.
We zullen helaas nog een poosje moeten wachten voordat we weer heerlijk ouderwets kunnen genieten van de magie, maar tot die tijd hebben we een goed excuus om de boeken weer in te duiken en onze eigen kennis van Fabeldieren weer wat op te frissen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Fantastic Beasts & where to find them

  1. me 2!
    ben benieuwd hoe ze dit gaan doen

  2. Awesome ik kijk echt uit naar deze:)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.