Logo-youngadults-site

Het huis van de nacht kleurboek.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

huis van de nacht kleurboekVoor de fans van Het huis van de nacht komt er binnenkort weer een erg leuk hebbedingetje uit. Een officieel kleurboek!

Er zijn inmiddels al een aantal kleurboeken voor volwassenen, iets wat steeds populairder begint te worden (en ik moet toegeven, ze zijn ook erg leuk!). P.C. Cast speelt hier erg handig op in met het boek dat naar verwachting in mei uit zal gaan komen.

De tekeningen zijn allemaal gemaakt door Aura Dalian, een vriend van de schrijver en tattoo artiest.

De afbeelding hiernaast laat ons de omgeving van het huis van de nacht zien, inclusief de godin en Nala. Op de persoonlijke blog van Cast is ook al een mooie tekening van Stevie Rae en eentje van de aardgodin te vinden.
Wat ook wel erg leuk is; het boek zal een Q&A hoofdstuk gaan krijgen, waarin Cast vragen van de fans zal beantwoorden.

En niet te vergeten, er komt op 29 juli een nieuwe novelle uit, Kalona’s Fall. Je zult die echter wel in het Engels moeten gaan lezen of nog een poosje wachten op de vertaling.
Bovendien is er voor de echte diehard fans ook nog The Fledgling Handbook uitgekomen (ook in het Engels).

Heb je de boeken nog niet gelezen? De eerste 9 delen zijn inmiddels vertaald en zeker de moeite waard. Spanning, gevaarlijke vampiers, godinnen en een flinke portie romantiek zorgen ervoor dat de liefhebbers de boeken verslinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Het huis van de nacht kleurboek.

  1. Ik ging vorige week nog naar de boekhandel en zagik kleurboeken voor volwassenen staan bij de afdeling van creativiteit.. Mijn eerste reactie was ehmm.. Ok..? En daarna ging ik kijken en bleek het er echt leuk uit te zien:) Alleen ik hou zelf meer van tekenen dan van kleuren maar af en toe is dat ook wel leuk;)

  2. Oe, grappig! Ik houd het bij Creatief Kleuren Voor Volwassenen, hoor. Maar toch. Het is wel vet voor de jongere of kleurgrage fans onder ons. =)

  3. Dit ziet er echt amazing uit!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.