Logo-youngadults-site

En ook Paper Towns wordt een film

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Paper TownsJohn Green fans opgelet! Misschien dat sommigen van jullie het al weten, maar op 25 maart heeft de filmmaatschappij Fox 2000 – die ook verantwoordelijk is voor de verfilming van The Fault in our Stars – aangekondigd om ook het boek Paper Towns van John Green te verfilmen. En dat terwijl The Fault in Our Stars, met Shailene Woodley en Ansol Elgort in de hoofdrollen, pas in juni in de bioscopen verschijnt.

Nat Wolff, de acteur die Isaac speelt in The Fault in Our Stars, zal de hoofdrol gaan vertolken. Ook de schrijvers Scott Neustadter, Michael H. Weber en producenten Wyck Godfrey en Marty Bowen die hebben meegewerkt aan de boekverfilming zullen terugkeren om wederom een ongetwijfeld fantastische verfilming te gaan maken.

Het boek Paper Towns gaat over de zeventienjarige Q die verliefd is op zijn buurmeisje Margo, die er een nogal avontuurlijk leven op nahoudt. Margo heeft nooit echt interesse in Q getoond, totdat zij hem op een avond in een wraakcampagne tegen haar vreemdgaande vriendje werft. De volgende dag is Margo verdwenen en doordat zij achttien is, kan de politie niet veel doen en haar ouders zijn er van overtuigd dat ze opnieuw is weggelopen. Quentin laat het hier echter niet bij zitten, en besluit haar te gaan zoeken. Door onderweg allerlei geheime boodschappen en aanwijzingen te vinden die zij heeft nagelaten, komen Q en zijn vrienden op het juiste pad.

Uiteraard is dit geweldig nieuws! Althans, naar mijn mening. John Green is op dit moment één van de meest succesvolle young adult-schrijvers; hij heeft met zijn boeken de prestigieuze Printz Award gewonnen, de trailer van de verfilming van The Fault in Our Stars heeft binnen 24 uur maar liefst 3 miljoen kijkers getrokken (een record!) en zijn boeken hebben meerdere opeenvolgende weken in de New York Times bestsellerslijst gestaan.

Het boek Paper Towns is ook in het Nederlands uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat met de titel: Paper towns: waar is Margo Roth Spiegelman?

Wat vinden jullie van dit nieuws? Zijn jullie ook zo blij met de verfilming?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “En ook Paper Towns wordt een film

  1. Dit is zo’n super boek!
    The Fault In Our Stars was ook al zo’n goed boek en te beoordelen van de trailer hebben ze er iets moois van gemaakt. ik hoop dat dat hij Paper Towns ook gaat lukken!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.