Logo-youngadults-site

Eerste officiele trailer van The Maze Runner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

maze-runnerDe eerste officiele trailer van de boekverfilming The Maze Runner van James Dashner staat online. De film is gebaseerd op het eerste boek in Dashner’s bestseller serie. De trailer geeft fans een diepere kijk op de wereld van de Glade, de Gladers en hoe het doolhof in zijn werk gaat.

De cast bestaat uit Dylan O’Brien (Teen Wolf), Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, en Will Poulter.
O’Brien speelt Thomas, een tiener die wakker wordt in het midden van het doolhof, zonder herinneringen waar hij vandaan komt. Hij vindt zichzelf met een andere groep  jongens, die allemaal dezelfde mysterieuze aankomst ervaren en hetzelfde mysterieuze geheugenverlies. De jongens werken samen om een uitweg te vinden uit het doolhof en om erachter te komen hoe en waarom ze daar komen. Dan wordt het nog vreemder, wanneer er onverwachts een meisje (Scodelario) arriveert – het eerste meisje ooit in het doolhof.

De filmmakers hopen overduidelijk dat The Maze Runner nog een grote block buster wordt, ook al zijn er missers en hitters geweest. Twilight en The Hunger Games waren een groot succes, terwijl Beautiful Creatures en The Host het niet zo goed deden. En weer andere, zoals The Mortal Instruments: City of Bones, toch warm ontvangen werden door fans (hoewel het nog niet zeker is of hiervan een vervolg komt).

Of het een kaskraker wordt is nog even afwachten. Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat het een SUPERSPANNENDE trailer is die je gewoon moet kijken! Ik zat op het puntje van mijn stoel en wil nu alleen nog maar de film in de bioscoop zien. Wow, echt een geweldige trailer.

Wat vind jij van deze trailer?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Eerste officiele trailer van The Maze Runner

  1. God, dat ziet er zeer indrukwekkend uit! Dan heb ik het nog niet eens over de trailer gehad. See what I did there ^^
    Mooie jongen haha.
    Nee maar serieus, dat boek zal ik wel willen lezen!

  2. Ik ken het boek (nog) niet, maar deze trailer ziet er echt ontzettend goed uit! Ben erg nieuwsgierig geworden nu.

  3. Ik vind Dylan O’Brien al geweldig goed spelen in Teen Wolf, dit vind ik dus geweldig!
    Kijk er echt naar uit, zal een topper worden, verschrikkelijk spannende trailer.

  4. Ik vind dit echt een van de meest spannende trailers die ik de laatste tijd heb gezien. Kan niet wachten tot de film in de bioscoop draait 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.