Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: CHVRCHES – Bela Lugosi’s Dead

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

chvrchesSinds enkele weken is de verfilming van Richelle Meads ‘Vampire Academy’ eindelijk te bewonderen in de filmzalen. Op lang aandringen van een vriendin, heb ik toegezegd om hem ook te gaan bekijken. Ik heb de boeken niet gelezen, en om eerlijk te zijn had de trailer me niet erg warmgemaakt. Maar wat ben ik blij dat ik me heb laten overhalen! ‘Vampire Academy’ is anderhalf uur lang verpletterende actie van een paar zeer knappe Hoeders, nonstop spanning en dubbel liggen van het lachen bij de uitspraken en gekke acties van Rose. Toegegeven, het is een echte meisjesfilm, maar dat neemt niet weg dat je de hele film met een overtuigende grijns naar het scherm zit te staren. En dat concept van vampiers die naar een kostschool gaan, is – ik weet het, een beetje veel Harry Potter -, maar toch geweldig uitgewerkt. Als de trailer jou dus ook niet heeft kunnen overhalen, raad ik je toch aan om een kijkje te gaan nemen. Je krijgt er geen spijt van. Deze Tuesday Tunes staat dan ook in het teken van ‘Vampire Academy’, met name het liedje van de credits. Krijgen jullie van dit liedje ook niet spontaan de neiging om zelf in girlpower te schieten? Na dit nummer volgt de rest van de soundtrack, dus vandaag lekker veel luisterplezier.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: CHVRCHES – Bela Lugosi’s Dead

  1. Oe, gelukkig maar dat je alsnog bent gegaan! Ik vind de trailer (en vooral ook de poster) echt ontiegelijk afschuwelijk lelijk. Veel te roze. (Ik bedoel. Het is nergens gezegd, maar ik denk dat Rose een persoon zou kunnen zijn die de kleur roze haat.) Maar! De boeken zijn wel erg goed. Dus ik ben ook van plan naar de film te gaan volgende week, eindelijk! Ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.