Officiële merchandise van Divergent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Divergent5Het is bijna zover! Over een paar weken kunnen we Divergent – de langverwachte boekverfilming van Veronica Roth’s bestseller serie in de bioscoop bewonderen. Daarom hebben wij van young-adults.nl een leuk nieuwtje! In onze YA Shop is binnenkort officiële merchandise van deze film verkrijgbaar.

De merchandise
Vanaf april hebben wij officiële merchandise van Divergent in onze webshop. Maar je kunt nu alvast reserveren, zodat jij straks alle merchandise al in huis hebt.

Stuur een mailtje naar info[apenstaartje]young-adults.nl en laat ons weten wat wij voor jou moeten reserveren. Je kunt het ook alvast via de webshop bestellen, maar het wordt pas begin april geleverd. Dit in verband met de voorraad die wij moeten inslaan.

Hieronder een overzicht van de merchandise: sleutelhanger, t-shirt, posters, armbanden en kettingen en zelfs mokken! Je kunt dit ook op www.yashop.nl bekijken.

Divergent1 Divergent5
Divergent6 Divergent9
Divergent7 Divergent8
Divergent10 Divergent4
Divergent2 Divergent3

Zit er iets voor je bij? Bestel het via de webshop of reserveer het via ons info adres: info[apenstaartje]young-adults.nl 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Officiële merchandise van Divergent

  1. alles ziet er zo leuk uit
    😀

  2. Ziet er gaaf uit, maar ik haal ‘m niet. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today