Logo-youngadults-site

Officiële merchandise van Divergent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
  • Divergent5Het is bijna zover! Over een paar weken kunnen we Divergent – de langverwachte boekverfilming van Veronica Roth’s bestseller serie in de bioscoop bewonderen. Daarom hebben wij van young-adults.nl een leuk nieuwtje! In onze YA Shop is binnenkort officiële merchandise van deze film verkrijgbaar.

De merchandise
Vanaf april hebben wij officiële merchandise van Divergent in onze webshop. Maar je kunt nu alvast reserveren, zodat jij straks alle merchandise al in huis hebt.

Stuur een mailtje naar info[apenstaartje]young-adults.nl en laat ons weten wat wij voor jou moeten reserveren. Je kunt het ook alvast via de webshop bestellen, maar het wordt pas begin april geleverd. Dit in verband met de voorraad die wij moeten inslaan.

Hieronder een overzicht van de merchandise: sleutelhanger, t-shirt, posters, armbanden en kettingen en zelfs mokken! Je kunt dit ook op www.yashop.nl bekijken.

Divergent1Divergent5
Divergent6Divergent9
Divergent7Divergent8
Divergent10Divergent4
Divergent2Divergent3

Zit er iets voor je bij? Bestel het via de webshop of reserveer het via ons info adres: info[apenstaartje]young-adults.nl 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Officiële merchandise van Divergent

  1. alles ziet er zo leuk uit
    😀

  2. Ziet er gaaf uit, maar ik haal ‘m niet. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.