Logo-youngadults-site

Universal heeft scenarioschrijver voor Julie Kagawa’s ‘Talon’ boekverfilming

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

julie kagawaUniversal Studios heeft  scenarioschrijver Jay Basu ingehuurd om een script te schrijven voor ‘Talon’, de komende fantasy young adult van Julie Kagawa.

Het boek is het eerste deel in een nieuwe serie dat in oktober door Harlequin Teen zal worden uitgegeven. Het gaat over draken vermomd als mensen en de zogeheten Orde van St. George, een groep strijders gewijd aan de bestrijding van hen.

 

Chris Morgan en Emile Gladstone zullen de boekverfilming produceren. Ondanks dat het boek nog niet is verschenen heeft Universal alles snel afgehandeld om de rechten te bemachtigen. Maar gezien de populariteit van Game of Thrones en Lord of the Rings, hebben ze hier vast goed over nagedacht. Wellicht dat deze serie de nieuwe fantasy hype wordt?

Kagawa is ook de auteur van de bekende The Iron Fey serie en Blood of Eden. Leuk om te weten: The Iron Fey serie is ook als graphic novel verschenen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Universal heeft scenarioschrijver voor Julie Kagawa’s ‘Talon’ boekverfilming

  1. Klinkt heel leuk, maar het doet mij meer denken aan de firelight trilogie 😉 Als ze al zo snel de filmrechten hebben bemachtigd moet het bijna wel een goed verhaal zijn.

  2. Wat leuk:D Ik ga dat boek sowieso lezen;) Dat verhaal doet me wel erg denken aan die serie van Licia Troissi die met die draken(Weet niet of ik het goed heb geschreven)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.