Logo-youngadults-site

Gayle Foreman’s ‘If I Stay’ verfilming verschijnt dit jaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

if i stay-filmJawel, je kan de boekverfilming van If I stay ook aan je lijstje toevoegen van boekverfilmingen die eraan zitten te komen. Warner Bros. en MGM hebben bekendgemaakt dat de film op 22 augustus in de Amerikaanse bioscopen verschijnt. Bij Pathe staat de film er nog niet bij, dus het is nog even afwachten of die ook in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

 

If I Stay is gebaseerd op Gayle Foreman’s gelijknamige bestseller uit 2009. Het verhaal gaat over een 17-jarig meisje (gespeeld door Chloe Moretz) dat in een coma raakt en een out-of-body ervaring heeft nadat zij en haar familie betrokken zijn bij een tragisch auto-ongeluk.

Warner Bros. en MGM hebben de filmrechten overgenomen van Summit Entertainment. De cast bestaat verder uit Mireille Enos en Jamie Blackley. Zal het een succes worden? We zullen het even moeten afwachten. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Gayle Foreman’s ‘If I Stay’ verfilming verschijnt dit jaar

  1. Ik ben er in elk geval wel erg benieuwd naar! Ik heb het boek (en het vervolg erop) gelezen in 2011 en deel één vond ik mooi! Deel twee was niet zoals ik had verwacht, maar oké. Het verhaal is wel een stuk realistischer geëindigd dan ik dacht dat het zou doen. Ik ben benieuwd naar de film en ik zie in elk geval regelmatig updates van de gelijknamige Facebookpagina door Gayle Forman, dus dat zal wel veel goeds betekenen. We zullen eens wachten tot de trailer verschijnt!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.