Logo-youngadults-site

Hoffman digitaal in laatste scenes Mockingjay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Philip-Seymour-HoffmanHoffman zal digitaal worden gecreëerd om zijn werk in de volgende twee films in serie ” The Hunger Games” te voltooien. Op 6 februari meldde Us Weekly dat Philip Seymour Hoffman Plutarch Heavensbee nog zal spelen in de laatste twee films. Het filmen van Mockingjay: Part 1 ” is voltooid, Hoffman moest slechts nog een paar dagen filmen om de scenes voor deel 2 af te ronden, voordat hij dood werd gevonden in zijn appartement in New York.

Volgens US Weekly zal de studio gebruikmaken van CGI- technologie om de film te bewerken in plaats van het script te herschrijven of het inhuren van een nieuwe acteur om Hoffmans plaats in te nemen.

Doordat Hoffman digitaal wordt gemaakt kan hij alsnog zijn rol spelen in de laatste film van The Hunger Games. Hoewel het naar mijn idee erg raar is dat dit zo wordt gedaan, is het wellicht de beste optie. We leven eenmaal in een tijdperk dat dit gemakkelijk kan, de technologie is er… dus waarom niet? Het enige wat jammer is, is dat je nooit meer de invulling hebt hoe Hoffman het werkelijk gedaan zou hebben. Je hebt nu de makers van Hoffmans digitale beeld die het acteerwerk invullen: op welke toon zegt Plutarch iets, hoe is zijn blik, zijn houding en dergelijke.

Het gaat slechts op een paar shots, maar denk je dat je het zult zien in de film? Had je verwacht dat Hoffman digitaal zou worden nagebouwd? Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar het resultaat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hoffman digitaal in laatste scenes Mockingjay

  1. Had ik niet verwacht maar ben wel benieuwd of je het ziet… Zal wel raar zijn voor zijn familie..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.