Logo-youngadults-site

Young Adult koppel Ransom Riggs en Tahereh Mafi maken leuke Q&A video

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

tahereh-mafi-youtubeHet bekende young adult literatuur koppel en gouden stel Ransom Riggs en Tahereh Mafi hebben een superleuke YouTube video gemaakt waarin zij antwoord geven op populaire vragen over hun schrijfgewoontes. Beginnend met “Hoe spreek je je naam uit”, waarop Mafi antwoordt: “Let’s skip that one”. Het filmpje is een hilarische inside-look in hun wereld. Waar de grappigste weetjes aan bod komen.

Zo kreeg Ransom Riggs een recensie met een waardering van 1 ster, voor de slechtste pseudoniem ooit, ondanks het feit dat Ransom Riggs zijn echt naam is, en dat Mafi wel of niet haar laptop door het toilet spoelt wanneer ze een slechte schrijfdag heeft.

Ransom werd bekend met zijn debuut De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine (2011) dat een verassende bestseller werd. Volgens de New York Times zijn de filmrechten verkocht aan 20th Century Fox (Chernin Entertainment bereidt voor op de verschijning van de film in de zomer van 2015). Het tweede boek van Ransoms trilogie heet Hollow City. Mafi is de auteur van de bestseller-serie Touching Juilette, dat gaat over een 17-jarig meisje wiens aanraking dodelijk is.

Ransom en Mafi waren eerst vrienden, voordat zij afgelopen september het huwelijksbootje in stapten. Momenteel hebben zij samen een kanaal op YouTube waar zij filmpjes posten.

Bekijk hieronder hun Q&A filmpje. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties 🙂

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Young Adult koppel Ransom Riggs en Tahereh Mafi maken leuke Q&A video

  1. Haha ja idd 🙂 Het einde is echt grappig xD

  2. hahaha:P ze passen echt superleuk bij elkaar 🙂 ( btw OMG k zie daar achter Ransom Ignite me staan:D:D)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.