Logo-youngadults-site

Nieuwe beelden Shailene Woodley en Ansel Elgort in ‘The Fault in Our Stars’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben twee nieuwe filmfoto’s gevonden van de young adult boekverfilming The Fault in Our Stars. Op de ene afbeelding struinen Hazel en Gus door Amsterdam! Jawel, over de grachten van onze hoofdstad. Hazel en Gus zijn op hun trip en bezoeken daarbij Amsterdam. In de andere afbeelding zien we de twee in een intiem moment in – volgens mij – het Anne Frank Huis in Amsterdam.

Hopelijk verschijnen er binnenkort wat foto’s van de andere personages.

In totaal zijn er nu vier afbeeldingen vrijgegeven. Eerder zagen we de foto met de twee acteurs op een bankje. Daarnaast hebben we natuurlijk de filmposter gezien met de controversiele ondertitel “one sick love story”.

The Fault in Our Stars is gebaseerd op John Green’s young adult bestseller over twee kankerpatienten die elkaar ontmoeten in een hulpgroep en verliefd worden.

 

Screen-Shot-2014-01-09-at-3.10.38-PM-1000x657

 

fault-stars-still

Zijn jullie al benieuwd naar deze film?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.