Logo-youngadults-site

Een allereerste kijk op Divergent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kijk eens wat een geweldige afbeelding de ronde heeft gedaan over de hele wereld, en uiteindelijk zelfs Nederland en België heeft bereikt. Gisteren publiceerde Entertainment Weekly de ‘First Look’ van ‘Divergent’. Shailene Woodley, die onze heldin Tris vertolkt, ziet er opvallend kalm uit gezien het feit dat ze met messen wordt bekogeld die tot zeer kort van haar gezicht dreigen te komen. In Entertainment Weekly legde ze zelf uit waarom Tris meedoet in het messenwerpen, als deel van de inwijding in haar nieuwe Factie Onverschrokkenheid: “Het gaat erom onzelfzuchtig te zijn en op te komen voor wat juist is.” Ze voegde eraan toe dat deze messen gewoon van rubber zijn. Maar de fans van Inwijding herkennen dit geladen moment natuurlijk uit duizenden.

Woodley, die al eerder geprezen werd voor haar rol in ‘The Descendants’ en in de zomer verschijnt als Mary Jane Watson in het vervolg op ‘The Amazing Spider-Man’, is hier te zien als Beatrice Prior. Het verhaal vindt plaats in futuristisch Chicago, dat verdeeld is in vijf Facties. Op zestienjarige leeftijd moet iedere jonge inwoner bepalen tot welke Factie hij of zij de rest van zijn of haar leven wil behoren: Zelfverloochening, die onzelfzuchtigheid op de eerste plaats zetten, Onverschrokkenheid, waar moed wordt geoogst, Eruditie, waar het allemaal om intelligente draait, Vriendschap, die de emotionele relaties van iemand het hoogste goed vinden, en Oprechtheid, die altijd eerlijk zijn. Beatrice zal een keuze maken waardoor haar leven totaal op zijn kop komt te staan.

Summit Entertainment wil met de dystopische roman van Veronica Roth hetzelfde succes oogsten als met The Hunger Games. Lukt dit, dan zit het er dik in dat het laatste boek van de trilogie, Allegiant, verdeeld zal worden in twee films, net zoals bij Breaking Dawn, Harry Potter en Mockingjay. Momenteel is de productie volop bezig in Chicago, en de release datum staat gepland op 21 maart 2014.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “Een allereerste kijk op Divergent

  1. Kijk er nu al veel te veel naar uit!

  2. Ik heb zin in deze film ^^, waarschijnlijk niet zoals het boek, maar het ziet ernaar uit dat de film een succes gaat worden. Ookal kijk ik meer uit naar het derde boek ;-). Ik hoop niet dat ze Vrees me ook gaan verfilmen. Ik ben echt bang dat mijn ideeën bij het verhaal dan in scherven gaan vallen ;P

  3. Zo nice! 🙂

  4. OMG :D:D:D:D beter komen er meer foto’s :D:D:D

  5. Ben erg benieuwd!

  6. Ik kan ook niet wachten!!
    Ik wil echt meer foto’s… 🙂

  7. Ik kan niet wachten O.O

  8. Oooh geweldig O.O

  9. Spannend ! 🙂 Ik hoop dat er snel meer foto’s komen 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.