Logo-youngadults-site

The Hunger Games versus Catching Fire. Welke regisseur is beter?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Als Caesar Flickerman iets aan de man wil brengen, doet hij het op een professionele en schitterende manier. Stanley Tucci, die de tv-presentator vertolkt, gaf tijdens zijn persconferentie voor Jack the Giant Slayer een paar meningen over het maken van Catching Fire om je vingers bij af te likken. Hij werd gevraagd wat de verschillen zijn tussen het werken met Gary Ross, de man die de eerste Hunger Games regisseerde voordat hij mysterieus uit de spotlights verdween, en zijn vervanging Francis Lawrence. Dit is wat Stanley onthulde: “Gary heeft naar mijn mening geweldig werk verricht voor de eerste film. Beide regisseurs zijn erg verschillend , maar ik denk dat Francis zonder enige vraag veel meer de eerlijkheid van deze belangrijke personages vasthoudt, en hij blijft echt trouw aan het boek. Hij is gewoon een wonderbaarlijke regisseur… Gary was zeer sociaal, praatziek, loslippig en hij hield van gezelschap. Francis daarentegen is zeer rustig, en hij richt zich voor de volle honderd procent op Catching Fire.” Nou, daar hoeven we niet meer veel bij te zetten. Tucci is tot over zijn oren verliefd op Francis Lawrence, die ook de twee Mockingjay films op zich neemt.

Voor het geval dat je het niet al in je onderarm hebt gegraveerd, de Catching Fire Victory Tour komt naar jouw buurt vanaf 21 november.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “The Hunger Games versus Catching Fire. Welke regisseur is beter?

  1. Kan echt niet wachten op Catching Fire!

  2. Kan niet wachten tot ik er naartoe kan!

  3. Yeah echt zin in deze film

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.