Logo-youngadults-site

Broederband – De Outsiders verkozen tot Bruna jeugdboek van het jaar 2013

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De outsiders, het eerste deel van de Broederband-reeks van John Flanagan, is door het Bruna jeugdpanel verkozen tot Bruna Jeugdboek van het Jaar 2013.

Een greep uit de reacties van de juryleden:
‘Toen ik eenmaal ging lezen, las ik het boek als een speer in de ochtend, de middag en de avond, in een keer uit. Ik vond het boek zelfs leuker dan mijn iPod en geloof me, mijn iPod is belangrijk voor mij.’ – Bart (10 jaar)

‘In het begin moest ik even wennen maar al snel kon ik niet meer stoppen met lezen, net als bij de Grijze Jager-boeken. Je merkt dat het door dezelfde schrijver is geschreven maar het is toch weer een heel ander verhaal en het blijft ook de hele tijd spannend.’ – Joshua

‘Misschien lijkt het voor jongens; het is net zo leuk voor meisjes. Je kunt er echt urenlang in door lezen want het is heel spannend. Soms moet je ook hardop lachen, want er zijn ook grappige stukjes.’ – Charlotte (12 jaar)

Over Broederband Broederband is de nieuwe serie van John Flanagan, auteur van de succesvolle Grijze Jager-reeks. In het eerste boek, De outsiders, wordt Hal Mikkelson ongevraagd de leider van een broederband van outsiders. Er zit voor Hal niets anders op dan de uitdaging aan te nemen. Zijn team bestaat misschien niet uit de allersterksten, maar met hun creativiteit, slimme trucs en moed zouden zij iedereen nog wel eens versteld kunnen doen staan…

Vandaag verschijnt Broederband – De indringers, het langverwachte tweede deel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.