Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Audiomachine – Knights and Lords

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is niets prachtiger om een liefdesverhaal mee te beginnen dan met een mooie soundtrack. Hoewel we nog eventjes kunnen wachten op het album voor The Host – aangezien een soundtrack meestal gelijk verschijnt met de release van een film, en de verfilming van sciencefiction bestseller van onze Twilightauteur Stephenie Meyer de filmzalen over iets meer dan een maand bereikt -, is er nog een liedje in de trailer dat zeker niet vergeten mag worden. Knights and Lords van Audiomachine is het eerste liedje dat in de trailer wordt afgespeeld. Dit is niet de gebruikelijke popsong die de hele boodschap van een verhaal probeert te verwoorden. Knights and Lords is grotendeels zonder tekst, maar heeft zo’n prachtige melodie dat het bewijst dat een goed nummer niet altijd een songtekst nodig heeft.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.