Logo-youngadults-site

Andrew Miller komt met drama over de verdwijning van een bestseller fantasy auteur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Secret Circle’s Andrew Miller heeft zijn derde project verkocht, wat dit seizoen zal worden ontwikkeld. Hij zal het nieuwe drama, Saga, gaan schrijven en producen. Deze nieuwe serie zal op ABC te zien zijn.

Saga vertelt het verhaal van een bestseller auteur van een serie boeken (denk a la Twilight) die plotseling verdwijnt voordat ze het laatste deel in haar epische fantasy saga kan voltooien. Wanneer een groep trouwe fans erachter komt dat ze is ontvoerd naar de ‘echte’ wereld in haar boeken, doen ze er alles aan om haar proberen te redden.

Andrew Miller was recentelijk co-showrunner bij The CW heksendrama The Secret Circle, welke al na een seizoen werd gecanceld. Zal het met zijn nieuwe project beter gaan? We zullen het vanzelf meemaken. In ieder geval ziet het eruit als een leuk project.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Andrew Miller komt met drama over de verdwijning van een bestseller fantasy auteur

  1. wow, klinkt spannend

  2. Vind het ook heel leuk klinken! Ben benieuwd 🙂

  3. Klink heel leuk! Ben benieuwd!

  4. Oooh dit klinkt leuk!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.