Geplaatst op 9 Reacties

Beauty and The Beast – ken jij deze serie al?

We weten dat The Secret Circle is gecanceld door The CW en dat er ook geen nieuw seizoen zit aan te komen. Maar daar is wel een nieuwe serie voor in de plaats gekomen. Op The CW kun je nu het eerste seizoen van Beauty and the Beast zien, met maar liefst 22 afleveringen! Op dit moment zijn er al 7 afleveringen geweest. Maar alles is natuurlijk te vinden op het internet ;).

Beauty and the Beast gaat over agente Catherine Chandler (Kristin Kreuk, bekend van Smallville) wiens moeder jaren geleden is neergeschoten. Wanneer ze een moord onderzoekt, leidt het spoor haar naar Dr. Vincent Keller, een man die eigenlijk in 2002 in Afghanistan is overleden. Ze realisteert zich dat ze hem eerder heeft ontmoet, toen hij haar redde van de mannen die haar moeder neerschoten. Vincent leidt aan een ernstige conditie dat als hij boos wordt hij in een monster verandert. Dit heeft hem ertoe geleid dat hij zich moest verbergen voor de maatschappij. Catherine gaat ermee akkoord om zijn identiteit schuil te houden in ruil voor zijn help om de waarheid van de moord op haar moeder te achterhalen. Hun partnerschap is gevaarlijk, omdat ze beide een sterke aantrekkingskracht op elkaar hebben dat hen beide kan vernietigen.

Vanavond ga ik de eerste afleveringen kijken. Ik ben erg benieuwd naar de serie. De trailer heb ik al gezien en het ziet er spannend uit. Daarnaast is het natuurlijk vaag gebaseerd op het bekende sprookje… en laat ik nu net gek zijn op sprookjes! Ook als ze naar de realiteit zijn vertaald. Wat denken jullie van deze nieuwe serie?

9 gedachten over “Beauty and The Beast – ken jij deze serie al?

  1. Ik ken deze serie nog niet!
    Maar hij lijkt me wel heel leuk πŸ˜€

  2. @Mieki12 op watchseries.eu kan je ook kijken is volgens mij best veilig

  3. … Nooit van gehoord. Maar dat wordt dus een nieuwe serie?

  4. eztv.it daar kun je alles vinden en downloaden πŸ™‚ Ik heb net de eerste 4 afleveringen gezien… het is meer een politieserie en het Beest is door middel van een experiment… dus heel erg sprookjesachtig is het jammer genoeg niet. Maar aan de ene kant wel interessant. Al staat The Vampire Diaries echt nog steeds op nr 1!

  5. Lijkt me ook heel leuk!
    Maar ik kijk geen series op internet meer, mijn computer is daardoor een keer gehackt!
    Dus dat word het helaas niet meer. πŸ™

    Hopelijk mischien een keer als het hier op komt πŸ˜‰ * hint* * hint*

  6. Jaa klinkt wel leuk, maar waar kan ik de eerste gemiste afleveringen dan bekijken?:-)

  7. Oeh, leuk! alsof ik niet series genoeg heb .. Vooral in deze tijd is het hard aanpoten om het bij te houden. Maar het is leuk werk haha

    Toch ga ik deze serie onthouden en ik ben ook dol op sprookjes!

  8. Ja vind ik ook πŸ™‚
    Misschien binnenkort als ik tijd heb even kijken πŸ™‚

  9. Mmmh interessant πŸ˜€

Geef een reactie