Logo-youngadults-site

young adult shop is terug

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een tijdje terug was ik een webshop begonnen, maar daarmee ben ik vrij snel weer mee gestopt, omdat het niet zo goed liep. Nou vond ik dat opzich niet erg, want alle begin is altijd moeilijk en ik was ook niet goed begonnen. Maar ik heb nu via bol.com een webshop! In deze webshop staan veel artikelen die je ook via bol.com kunt kopen… Ik heb de webshop alleen iets anders ingedeeld. Zo heb ik slechts een aantal rubrieken: onze boeken, Nederlandse boeken, buitenlandse boeken, DVD, muziek, games, E-readers, beauty en lifestyle.

In de rubriek Onze boeken, staan natuurlijk de twee Dark Romance boeken die vorige maand zijn verschenen. Ze zijn ook via bol.com verkrijgbaar en andere boekwinkels. Daarnaast heb ik alle boeken via mijn webshop beschikbaar gemaakt en nog een aantal andere rubrieken waarvan ik denk dat die populair zijn onder jongeren. Nu denk je misschien “wat doen de beauty en lifestyle rubrieken op de site?”… Ik heb hier bewust voor gekozen, omdat we soms ook artikelen over beauty op de site plaatsen, en in de rubriek lifestyle staan allemaal leuke spulletjes die met het huishouden te maken hebben. Zelf vind ik het altijd heel leuk om rond te neuzen bij deze spulletjes en wat voor leuke dingen ze hebben. Dus deze moest ik er gewoon bij doen.

Ik hoop dat jullie voortaan je boeken via de webshop bestellen, want daarmee steun je onze site toch een beetje 🙂 Je kunt heel gemakkelijk alles vinden, omdat alles goed en overzichtelijk is ingedeeld. Daarnaast kun je de artikelen in je winkelwagentje plaatsen. Ben je klaar met shoppen dan kun je via bol.com afrekenen en wordt alles door bol.com bezorgd.

Ik heb heeeeel benieuwd wat jullie van deze shop vinden. Neem snel een kijkje en laat het ons weten!

Groetjes,

Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “young adult shop is terug

  1. @Admin, dan maar hopen dat de site goed gaat lopen! Fingers crossed..

  2. Ik zal het zeker in gedachten houden 🙂

  3. @Anouk, ik hoop dat in de toekomst wel weer te doen, maar dan heb ik ten eerste meer bezoekers nodig en ten tweede meer inkomsten. Ik moet daarvoor een voorraad aanmaken, anders gaat het sowieso niet werken.

  4. Jammer genoeg geen merchandise meer..

  5. 🙂 komt vast wel goed met je website 🙂

  6. Ik was hem al kwijt!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.