Logo-youngadults-site

Zwarte magie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Zwarte magie
Auteur: Andrew Prentice & Jonathan Weil

ISBN: 9789048815456

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Londen, 1592 – in een krioelende wirwar van handelaars, dieven en messentrekkers gaat Jack de stad in om zakken te rollen. Als hij op een dag de verkeerde persoon berooft en een duister voorwerp in handen krijgt, belandt hij in een veel gevaarlijker Londen dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een stad waar magie bestaat – en dodelijk is.

Voor Jacks ogen worden satanische gruweldaden gepleegd, en in de zoektocht naar een schuldige worden vrouwen gemarteld en op de brandstapel gegooid. De felste in de strijd is dominee Webb: hij zweept het volk op en belooft Londen te zuiveren van een eeuwenoud kwaad. Maar Jack wantrouwt de dominee. De dingen zijn niet zoals ze lijken en Jack ziet Londen zoals ze werkelijk is. Een stad van duivels…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Zwarte magie

  1. ZALIG…Lees ik zeker!

  2. Deze wil ik echt lezen! Alleen zo jammer dat het altijd zó lang duurt voordat een boek eindelijk bij ons in de bibliotheek is, waarbij het reserveren nóg langer duurt :sad:.

  3. Deze klinkt zo gaaf! Die wil ik echt gaan lezen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.