Logo-youngadults-site

Preview Ontluikende liefde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De Dark Romance bundels gaan nu echt bijna verschijnen! Maar we houden je nog even in spanning wanneer dat precies is 🙂 Afgelopen weekend konden jullie al een voorproefje lezen van Dark Romance – Verboden verlangen. Er waren aardig wat positieve reacties op gekomen en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Maar we willen je ook vast kennis laten maken met de tweede bundel in de Dark Romance serie: Ontluikende liefde. Ook hier staan weer onwijs mooie en spannende verhalen in. Dus als jij wilt weten welke dat zijn, lees dan snel verder!

Het verhaal
Verliefd worden op een jongen in de spiegel die onbereikbaar lijkt, maar zo gevaarlijk dichtbij is. Je eigen begrafenis bezoeken en gerekruteerd worden voor het Hemels Leger om de strijd aan te gaan met demonen. Levensechte dromen hebben die je beleeft in de gedaante van een wolf en die je blijkt te delen met een meisje uit je klas.

Deze magische bundel met romantische, duistere en avontuurlijke novelles zal je laten smachten naar meer…

Drie young adult auteurs nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt. 
Van de hand van Anne Nicolai, Olga Hoekstra en Hester Stasse.

Lees hier de preview van Ontluikende liefde – het tweede deel in de Dark Romance serie! Ga je de serie lezen? Wat vind je van de schrijfstijl? Welk verhaal lijkt jou het leukste? We willen het allemaal heel graag weten 🙂

Bestel via onze eigen webshop
De Dark Romance-serie is ook verkrijgbaar bij (online) boekwinkels.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Preview Ontluikende liefde

  1. Dit is echt een geweldig boek! Heb beide delen gekocht 🙂

  2. @Noes,
    dank je! Een geweldig compliment. Ja, Lilith is me er eentje ;-). In het vervolg op dit verhaal komen er nog wat andere, interessante opmerkingen haar mond uitrollen.;-)

  3. Hele mooie fragmenten.
    @ Olga, jouw verhaal springt er voor mij helemaal uit. Ik ben dol op jouw hoofdpersoon; ze is zo sarcastisch! (Er kunnen nooit te veel sarcastische opmerkingen in een verhaal zitten, vind ik). Ik ben heel erg benieuwd naar wat er verder gaat gebeuren!

  4. Ook deze zijn weer erg mooi , wil zeker weten hoe het verder gaat

  5. Wil deze echt lezen! 😉

  6. Wat erg, ik ken deze super mooie boeken niet, het wordt toch tijd dat ik ze eens ga lezen 😉

  7. Wow! Het gaat dan binnenkort echt gebeuren! Spannend! Ik ben benieuwd wat jullie van de bundel vinden. En natuurlijk van Engelenveer. 😉

  8. Spannend! Ze zijn echt supergoed alledrie!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.