Logo-youngadults-site

Robert Pattinson: “Breaking Dawn eindigt op een bizarre manier.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het einde komt eraan. Elke dag zijn we een stukje korter bij de release van Breaking Dawn Part 2, de allerlaatste film van de Twilight Saga. Bella Swan is een vampier geworden, en wat voor eentje. Ze vliegt door de wouden, lijkt geen enkele moeite te hebben met mensenbloed en kan krachtvelden creëren. Er is maar één probleempje… de Volturi denkt dat ze een onsterfelijk kind geschapen heeft, en is van plan de hele familie Cullen uit te roeien.

De Twilight fans maken zich ondertussen helemaal klaar voor de allerlaatste film. En als we de acteurs mogen geloven, wordt het een spetterend einde. Vorige week nam Robert Pattinson, Edward Cullen voor degenen die de laatste jaren onder een steen hebben gelegen, twee uiterst interessante interviews af. Allereerst met Hollywood Life, welke rapporteert dat Pattinson vermoedens heeft dat het einde de mensen zal shockeren: “Het einde is zeer raar, maar het werkt wel op een gekke manier.” Eerder al werd gezegd dat het einde van de film niet trouw zal zijn aan het einde dat Stephenie Meyer aan haar Twilight saga gegeven heeft. “Normaal gezien krijg je geen verhaal waar iedereen een happy ending krijgt. Dit klinkt best belachelijk. Maar toch is Stephenie Meyer erin geslaagd. Dat zorgt op het allerlaatste moment voor een raar drama. Het einde is heel erg sweet, waarschijnlijk het liefste moment in de hele film.”

In een ander interview maakte hij het toehorende publiek helemaal wild door nieuwe details te onthullen over zijn liefdesscène met Kristen Stewart, alias Bella Swan. “De seksscène in deze film is best wel belachelijk. Vooral als je denkt dat je eigenlijk een PG-13 film hoort te maken… Het is gewoon op een erg inventieve manier een film sexy proberen te maken,” legt de acteur uit. “Het kan gewoon geen normale seksscène zijn. Het is bedoeld als, nou ja, als de geweldigste vampierseks die je ooit zult zien.” Hij voegde er ook nog aan toe dat het niet zo gemakkelijk was om te filmen in het bijzijn van de hele crew! Ze werden aangespoord om uitdrukkingen van “ecstacy” aan te nemen, en voor 40 man is dat niet het gemakkelijkste om te doen.

Aangezien iedereen al weet dat Breaking Dawn Part 2 op 13 november uitkomt, heb ik een ander leuk nieuwtje te melden. De trailer van The Host, de verfilming van het andere boek van Stephenie Meyer dat in het Nederlands Zielen heet, komt uit wanneer Breaking Dawn Part 2 gereleased wordt. Veel tijd om Twilight te missen hebben we dus niet!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Robert Pattinson: “Breaking Dawn eindigt op een bizarre manier.”

  1. Ik ben weer helemaal warm van deze film-reeks. Toegegeven, het acteerwerk is vaak rampzalig, maar de soundtrack en filmlocatie’s maken veel goed. De huwelijksreis uit Breaking Dawn part 1 heeft mij afgelopen vakantie tot een reis door Thailand aangezet. Ik kwam er laatst achter dat die plek in Brazilië ligt ([url]http://www.wimdu.nl/offers/5K3DE7XS[/url] , maar dat geeft verder niet want Thailand was schitterend ;-). Let’s see how this finale part works out 😮

  2. Ben benieuwd naar de trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.