Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Death Cab for Cutie – Meet Me On The Equinox

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals jullie weten, staat de Tuesday Tunes van deze maand in het teken van The Twilight Saga. Deze week is het de beurt aan een liedje uit New Moon. Aanvankelijk was New Moon mijn minst favoriete boek in de Saga. Edward stond mijlenver voor als lievelingspersonage en dan verdwijnt hij plots, alsof hij er nooit meer was geweest. Vreselijk! Ik heb me door het boek heen moeten worstelen, uitkijkend naar zijn terugkeer. Daarom was ik ook ietsje minder enthousiast toen de film uitkwam. Maar toen ik ging kijken, veranderde mijn mening helemaal. Ik was zo onder de indruk van Kristen Stewarts prestatie als de in de steek gelaten en heartbroken Bella Swan dat ik opnieuw het boek ging lezen, en toen pas besefte ik hoe diep dit boek eigenlijk gaat en hoe mooi Stephenie Meyer een verlaten geliefde heeft kunnen schetsen. Een applausje!

Meet Me On The Equinox is mijn persoonlijke favoriet op de soundtrack van New Moon. Indertijd was ik er ook gek van omdat het nieuwe fragmenten uit de film bevatte, maar de tekst en de prachtige muziek heeft me gewoon helemaal betoverd. Wat vinden jullie ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Death Cab for Cutie – Meet Me On The Equinox

  1. O, magisch! Ik vond het altijd geweldig om dit in de winter op te hebben staan onderweg naar school. Door de weilanden, van die mist om je heen. Geweldig lied. =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.