Logo-youngadults-site

Beautiful Creatures trailer neemt ons mee naar een plek vol duistere geheimen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zij die vol ongeduld wachten op de verfilming van Margaret Stohl’s en Kami Garcia’s Beautiful Creatures hebben nog tot februari voordat ze kunnen zien hoe Aiden Ehrenreich en Alice Englert de rollen van de verboden geliefden Ethan en Lena op zich nemen. Toch één positief puntje; de trailer voor de film heeft zijn weg online bereikt en geeft ons een kijkje in de spannende romantiek en drama die het tienerkoppel omringt.

Beautiful Creatures, geregisseerd door Richard LaGravenese, bevat Aiden Ehrenreich, een nieuwkomer, als Ethan; een

tienerjongen in een klein zuiders stadje die bijzonder geïnteresseerd raakt in het mysterieuze nieuwe meisje Lena. De twee vormen al snel een sterke band, maar hun families delen een geschiedenis die verbonden is met de stad. De trailer, voor het eerst op iTunes gezet, begint aan de poort van Ravenwood Manor, die ook gebruikt wordt als het element op de filmposter. Velen onder jullie zullen misschien denken: “Die zangeres van de trailermuziek komt me bekend voor!” Niemand minder dan Florence & The Machine is te horen, en deze song past perfect bij de filmadaptatie van het duistere Beautiful Creatures. In de trailer zijn een paar bekende scènes te zien, zoals het raam van het klaslokaal dat in duizenden stukjes breekt, en Emmy Rossum’s Ridley die problemen veroorzaakt bij het dinertje. Ook zien we Lena als het niet welkome nieuwe meisje, die Ethan’s aandacht trekt. Nou, ik ben in ieder geval tevreden gesteld.

Wat vinden jullie van deze eerste trailer van Beautiful Creatures? De verfilming verschijnt op 14 februari – Valentijnsdag! – in de filmzalen.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Beautiful Creatures trailer neemt ons mee naar een plek vol duistere geheimen

 1. Ik wil deze echt zien! 😀
  Maar, ja, ook ik had Ethan en Lena anders voorgesteld

 2. Lijkt me wel een gave film, maar had Ethan en Lena inderdaad ook anders voorgesteld…. Het liedje past overigens wel perfect bij de trailer 😀

 3. Jep ik had ze ook heel anders in gedachten. Vooral Ethan vind ik er veel te oud uit zien voor iemand van 16..

 4. Ja dat klopt ik had zo ook eigenlijk heel anders voorgestelt

 5. @ Ilse, ik ben het helemaal met je eens.
  Voor de rest vind ik het er wel gaaf uit zien.

 6. Oe, Seven Devils. Vandaar natuurlijk dit als liedje voor Music Monday! Waarschijnlijk staat dat er in het bericht bij. Maar vanochtend had ik geen tijd om dat nog te lezen voor ik naar school ging, haha. =P

  Ik moet zeggen dat ik de trailer een beetje tegen vindt vallen. Ethan en Lena zien eruit alsof ze midden twintig zijn (gepasseerd?) en niet als iemand van nog geen 18! Het is even terug dat ik het boek las, maar er staat me iets bij dat het zou gaan over Lena’s 16e verjaardag? Damn, dan hebben ze toch iemand genomen die 10 jaar te oud is. =P Bovendien zag ik Ethan echt voor me als een blond persoon!

 7. Aaaah nog een film die ik moet zien;-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.