Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Florence & The Machine – Seven Devils

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Hands up, it’s Monday again! En wij hebben alweer een spetterende song om de week te introduceren. De allereerste trailer van Beautfiful Creatures – misschien beter bekend als Betoverd van Stohl en Garcia – is verschenen. En het is er eentje om u tegen te zeggen. Fans worden wild en zij die de boeken nog niet kennen krijgen direct zin om het boek te kopen. Voor deze Tuesday Tunes kunnen jullie daarom luisteren naar de muziek die in de trailer te horen is; namelijk Seven Devils van Florence & The Machine.

Alweer Florence & The Machine? Eerst mocht deze zangeres de soundtrack van Snow White and the Huntsman op zich nemen, nu werd haar liedje Seven Devils gekozen als muziek in de trailer van Beautiful Creatures? Florence & The Machine is helemaal in! Hoe komt dat toch? Ze is niet alleen een keigoede zangeres, maar de betekenis van haar songs zijn erg diep en daarnaast beschikt elk van haar tracks een magische sfeer waarin je je ook bevindt als je de bovennatuurlijke young adult verhalen leest/bekijkt. Daarom mag ze van mij nog vaker op young adult soundtracks verschijnen!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Tuesday Tunes: Florence & The Machine – Seven Devils

  1. IK luister de laatste tijd erg vaak naar florence + the machine. Dit is ook een erg leuk nummer!

  2. komt er een film van betoverd!!!!!!!

  3. Jezus, vind ik dat even toevallig! Ik luister net naar datzelfde album van Florence + The Machine! Het is best wel lekker wakker worden met Heartlines. =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.