Geplaatst op 3 Reacties

Laatste trailer voor Breaking Dawn: Part 2

Alle Twilight fans keken vol spanning uit naar de VMA’s; de MTV Music Video Awards, niet om te zien wie de prijs voor beste zanger of zangeres wint, maar voor de allerlaatste trailer van de langverwachte film Breaking Dawn – Part 2, die op 14 november in première zal gaan. De clip, die anderhalve minuut lang is, focust zich dit keer op Bella’s vampierkunsten en onthult de climax van de film: de “vecht”scène en confrontatie met het leger van de Volturi. Natuurlijk krijgen jullie ook nog wat schattige momenten tussen Bella en haar dochter Renesmee te zien. Eigenlijk zijn er twee nieuwe en belangrijke dingen die ons opgevallen zijn:

1. Bella kan zich opgeven voor een carrière als stuntvrouw

Terwijl de eerste trailer zich meer richtte op Bella’s nieuwe vampiersnelheid, zien we in deze nieuwe clip de transformatie die de ooit zo onhandige tiener heeft ondergaan, zeker als ze met het grootste gemak door de lucht vliegt om haar erg grote prooi uit te schakelen.

2. We krijgen meer te zien van Renesmee

Eindelijk krijgen we meer te zien van het lieve gezichtje van dochter Renesmee Cullen, die door de Volturi beschouwd wordt als de grootste misdaad: een onsterfelijk kind. Dit schatje onthult zichzelf eerst in het bos met mam en grootvader Cullen, en later op het strijdveld en in haar slaapkamer. Welkom, Mackenzie Foy!

 

Wat zijn de nieuwe dingen die jullie hebben ontdekt in deze ultieme trailer van The Twilight Saga? En wat vinden jullie ervan? Laat maar horen!

3 gedachten over “Laatste trailer voor Breaking Dawn: Part 2

  1. Jaa @ Kaatje.
    Maar, hoe dan ook, ik wil deze zo graag zien:D

  2. Hij doet t niet meer.

  3. aaaah echt geweldig deze trailer ik kan gewoon niet meer wachten op de nieuwe film:D

Geef een reactie