Logo-youngadults-site

Clip uit The Perks of Being A Wallflower:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Volgende maand maakt Stephen Chboksy’s geliefde The Perks of Being A Wallflower de sprong naar het grote scherm. De auteur schreef en regisseerde de verfilming van zijn boek, met een cast vol bekende jonge sterren zoals Logan Lerman (Percy Jackson), Emma Watson (Harry Potter) en Ezra Miller (We Need to Talk About Kevin). De filmmaker kon het niet laten het tipje van de sluier op te lichten en publiceerde een officiële clip uit de film.

De eerste clip uit Chbosky’s adaptatie geeft ons een warm beeld van het begin van een band die geschept wordt tussen de drie

centrale personages: Sam (Watson), een prachtige laatstejaars; Patrick (Miller), Sams homoseksuele stiefbroer – en Charlie (Lerman), de Wallflower die stilletjes de wereld rondom zich observeert, terwijl hij zijn eigen gevoelens zoveel mogelijk opgekropt houdt.

Waar de Perks of Being a Wallflower trailer de film meer afdoet als een bezielde en nostalgische terugkijk op het middelbare schoolleven, vangt deze clip meer de stillere toon van Chbosky’s boek op. Verder bewijst het dat Miller de grootste aandacht trekt, terwijl Watson op een geslaagde manier een belangrijke zin (“Welcome to the Island of Misfit Toys) brengt die er ook heel cheesy uit had kunnen komen. Deze scène geeft in ieder geval een beter beeld op hoe Chbosky zijn boek naar het scherm vertaald heeft. Op 25 oktober zal deze in de filmzalen verschijnen.

Wat denken jullie van deze clip? Mij maakt ie hongerig naar meer!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Clip uit The Perks of Being A Wallflower:

  1. Oh, een heel mooi fragment! Ik kijk enorm uit naar deze film. Vond het boek ook prachtig.

  2. Oh, ik dacht dat de film er al was. =P Maar dat is natuurlijk alleen het boek inderdaad. Die ligt hier nog steeds in de kast. De Engelse versie ervan, though. Alleen ga ik de laatste tijd amper zitten om te lezen. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.