Logo-youngadults-site

Nieuwe namen voor vervolg Hunger Games!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Noem de film die de hitsensatie van 2013 wordt. Noem de film waarnaar waarschijnlijk iedereen hier uitkijkt. Drie maal raden… het is Catching Fire! Hoewel de releasedatum – 22 november 2013, zucht! – nog tijden van ons afstaat, begint er langzaam beweging in de voorbereidingen voor het filmen te komen. Ondertussen kennen we ons geliefde trio Jen, Josh en Liam al goed. Maar hoe zit het met de personages van het tweede deel in de Hunger Games trilogie? Een tijdje geleden lieten we jullie al weten dat Jena Malone de rol van Johanna Mason op zich neemt. Nu hebben we een heel scala aan namen!

De nieuwe Hoofdspelmaker Plutarch Heavensbee, die het de Tributen niet gemakkelijk maakt in de Kwartstelling, zal gespeeld worden door Philip Seymour Hoffman. Deze acteur, vooral goed in zijn excentrieke rollen, is zeer enthousiast voor zijn nieuwe rol. Hij voelde zich aangetrokken tot het personage, vooral omdat die deel uitmaakt van een revolutie waar niemand van weet en waarin hij een heel egoïstische rol speelt. Philip is er helemaal klaar voor.

Pulp Fiction actrice Amanda Plummer zal een van de meer interessante personages spelen, namelijk de gekke Wiress. Met deze vrouw sluit Katniss een verbond, en hoewel ze niet op een normale manier communiceert, vormt ze een grote hulp voor Katniss.

Mags zal vertolkt worden door Lynn Cohen, die Sex and the City fans misschien bekend voorkomt. De oude Mags is de mentor van de charmante Finnick Odair en erg geliefd om haar zelfopoffering in de Hongerspelen.

De actrice die de rol van Enobaria op zich neemt, is Meta Golding. Ook deze actrice is bekend van een serie, namelijk Criminal Minds. Voor deze extreem agressieve Tribuut moet Katniss goed oppassen, want ze staat bekend om het gebruiken van haar scherpe tanden.

Opgepast voor District 2! Een dag na het nieuws over de rol van Enobaria, werd aangekondigd dat de andere Tribuut uit District 2 gespeeld zal worden door Bruno Gunn (Bad Teacher). Hij is een van de meest dodelijke Tributen in de arena. Kijk gewoon naar de vent die hem gaat vertolken en je weet genoeg.

We hebben er nog een Beroepstribuut bij, deze keer uit District 1. Alan Ritchson is gekozen voor de rol van Gloss en hij is erg gelukkig om een deel te mogen uitmaken van de grote Hunger Games hype.

Nog een acteur om aan het lijstje toe te voegen is E. Robert Mitchell. De man zal Chaff vertolken, een Tribuut uit District 11, die al een keer gewonnen heeft ondanks het verliezen van zijn hand in de Spelen.

En de laatste acteur van wie we tot nu toe zeker zijn dat hij meespeelt in Catching Fire is Patrick St. Esprit. Hij heeft de rol van Romulus Thread gekozen, de nieuwe Hoofdvredebewaker van District 12 van wie Gale nog heel wat last krijgt.

Dit zijn alle namen. Wel kunnen we jullie melden dat er speculaties zijn over de rol van Finnick Odair, die al een tijdje blijven rondcirkelen. Volgens Deadline is het zo goed als zeker dat Sam Claflin de rol te pakken heeft gekregen. Deze cutie was eventjes geleden nog te zien als de mooie William in Snow White and the Huntsman, en jullie kennen hem misschien ook van zijn kleine rol als Philip in de vierde Pirates of the Carribean. Ik duim alvast dubbel en dik voor hem!

Laat zeker jullie mening horen over deze acteurs en of jullie vinden dat Sam Claflin geschikt is voor de rol van Finnick Odair!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Nieuwe namen voor vervolg Hunger Games!

  1. Ik kon meta golding niet meteen plaatsen bij criminal minds maar toen las ik dat ze maar 8 episodes mee deedt dus zo bekendt kan ze er niet mee geworde. Zijn

  2. Stephanie Leigh Schlund -> Cashmere

    En een paar waarvan ik niet zeker meer weet of die ook in de 1e film speelden *schaam schaam* omdat ik me hen niet kan herinneren:

    Claudius Templesmith -> Toby Jones
    Johanna Mason -> Jena Malone
    Chaff -> E. Rogger Mitchell
    Seeder -> Maria Howell

    https://www.facebook.com/thehungergamesmovie/app_432927770063734v

  3. Geweldig hoe ze weten te casten. Als ik de foto’s zie dan denk ik ja dat klopt bij het beeld wat ik in mijn hoofd had toen ik het las. Bij deel 1 paste dit ook perfect.

  4. Hoop ook niet dat de geruchten kloppen, vind hem niet passen…

  5. Finnick is absoluut mijn favoriete personage en in mijn mening is geen enkele acteur goed genoeg om zijn rol te spelen. Ik weet zeker dat Sam Claflin een goede Finnick zal zijn, maar ik blijf toch vasthouden aan de Finnick Odair waar ik kennis mee maakte in Catching Fire.
    Ik kan niet wachten tot de actrice die Annie zal spelen bekend wordt gemaakt. 🙂

  6. Ik vind iedereen wel goed gecast maar ik hoop echt niet dat de geruchten over Sam Claflin kloppen.

  7. Ik zie Finnick Odair niet voor me als Sam Claflin!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.