Logo-youngadults-site

Serieuze castuitbreiding voor City of Bones

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een paar weken geleden waren er amper drie acteurs bekend voor de rollen van de verfilming van de Mortal Instruments: City of Bones. Ik begon me al zorgen te maken, aangezien de film over een jaar al uitkomt. Twee weken ging ik op vakantie, en wanneer ik terugkom is opeens zo goed als de hele cast bekend! Ik zal ze even aan jullie voorstellen.

Simon Lewis, de aanbiddelijke ondode nerd uit Brooklyn en beste vriend van ons hoofdpersonage Clary Fray, zal vertolkt worden door de Ierse acteur Robert Sheehan. Hij speelt in de tv-serie Misfits en was in 2011 te zien in Season of the Witch.

Acteur/topmodel Godfrey Gao zal de sterke tovenaar Marcus Bane spelen.

Jared Harris neemt de rol van Hodge op zich. Volgens schrijfster Cassandra Clare zal dit een van de moeilijkste rollen zijn omdat hij niet helemaal slecht, maar ook niet helemaal goed is. Harris is bekend door zijn rol in Mad Men en in Sherlock Holmes: Game of Shadows.

Jocelyn, de moeder van Clary, zal dan weer gespeeld worden door Lena Headey. Deze actrice is keigoed in haar rol als Cersei in Game of Thrones.

Godfrey Gao Jared Harris Lena Headey

De Canadese acteur Kevin Zegers is gekozen voor de rol van Alec Lightwood. Je kent hem misschien als Damian uit Gossip Girl, of van de film The Jane Austen Book Club.

Aidan Turner zal de rol van Luke vertolken, de vaderfiguur van Clary en zeer geliefd in de boekenserie. Hij zal binnenkort ook als Kili in de verfilming van The Hobbit te zien zijn.

Ook voor Madame Dorothea, de buurvrouw van Clary, heeft de crew een actrice gevonden. CCH Pounder is zeer bekend voor haar rollen in Tv-series als The X-Files, ER, The West Wing.

Kevin Zegers Aidan Turner CCH Pounder

Ten slotte zullen de duivelse Pangborn en Maillet vertolkt worden door Kevin Durand (Real Steel, I Am Number Four) en Robert Maillet (Sherlock Holmes, Immortals).

Dat was een hele boterham! Wat vinden jullie van deze lijst acteurs?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Serieuze castuitbreiding voor City of Bones

  1. Oke, deze film word zo goed! Wat een cast!
    Ik hoop dat alle boeken verfilmd worden, ze zijn geweldig

  2. Ik vind dat iedereen eigenlijk wel goed gecast is

  3. Robert Sheehan is best wel knap! :$

  4. Zijn de hoofdrolspelers almbekemdt?

  5. Ik ben wel benieuwd hoe ze hun rol straks neerzetten 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.