Logo-youngadults-site

City of Bones verfilming: het laatste nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We horen maar weinig over de verfilming City of Bones, het eerste boek van de populaire Mortal Instrumentsreeks van Cassandra Clare. Op 8 mei publiceerde ze het vijfde boek van de serie: City of Lost Souls. Maar hoe zit het met de verfilming? Wat we al zeker weten is dat Lily Collins het hoofdpersonage Clary Fray zal spelen en dat Jamie Campbell Bower (Twilight en Harry Potter) de rol van Jace Wayland op zich neemt. De film zal in de filmzalen verschijnen op 23 augustus 2013. Maar er is meer…

Er is een nieuw lid aan de cast toegevoegd! De Franse actrice Jemima West zal een rol spelen in de verfilming van de young adult hit. En terwijl iedereen maar zat te raden, was het auteur Cassandra Clare zelf die in haar blog onthulde dat West Isabelle Lightwood zal spelen. Lightwood is een Nephilijn, of een Schaduwjager: een engel met mensenbloed. Van de actrice zelf weten we nog niet veel. Ze heeft in enkele Franse films gespeeld. Laten we hopen dat dit haar doorbraak wordt!

Clare was helemaal in de stemming voor hints en onthullingen, want op haar blog zei ze het volgende: “Jullie zullen de acteur die onze Alec zal spelen veel beter kennen. Hij is Brits, en… ik zal je vertellen wie hij is in mijn volgende post. Eerst moet ik foto’s en informatie en van die dingen verzamelen.” Heel het internet zit te wachten op meer castingnieuws, en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Regisseur Stephanie Corsaline heeft het in elk geval heel erg druk. Nogal veel onbekende acteurs doen hun best voor een rol in City of Bones. Aangezien het filmen in augustus zal beginnen, moeten er binnenkort toch wat namen bekend worden gemaakt. De film heeft in ieder geval een budget van zestig miljoen dollar.

Jamie Campbell Bower, die Jace Wayland zal spelen, moet elke dag zwaar trainen voor de film. “Ik drink veel proteïneshakes, ’s morgens ga ik naar de fitness om gewichtsoefeningen te doen en in de namiddag doe ik een soort gevechtssport, Krav Magna. Maar ik leef in Clapham, het zuiden van Londen, dus het is wel handig om dit te kunnen.” Ook Lily Collins zegt dat ze fysiek elke dag wordt uitgeput door de training van de film. “Maar het is het waard.”

Dit was al het nieuws dat bekend is voor City of Bones. Wie willen jullie in welke rol zien?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “City of Bones verfilming: het laatste nieuws

  1. Ik laat mij graag verrassen 😉

  2. Ik vind Jamie totaal niet het type voor de Jace die ik me voorstelde, dus dat vind ik wel jammer. Verder ben ik wel benieuwd naar de andere acteurs.

  3. Natuurlijk was ik een beetje teleurgesteld dat alex de rol van jace zou spelen, en eerst was ik ook niet zo fan van jamie. Maar nadat ik had gelezen dat hij zoveel moeite doet om Jace te spelen, verdient hij het zeker! Ik heb vertrouwen in hem en ik weet zeker dat hij een goede Jace zal zijn!
    Ik heb zo’n zin in de film!

  4. Oeh, ik ben benieuwd!
    Ik ben zelf niet zo blij met Jamie Campbell Bower als Jace, hij is niet echt mijn favoriete acteur eigenlijk. Nou ja, ik zie wel wat hij er van maakt, hij past denk ik wel goed bij Jace.

  5. En die brits acteur ik gok dat het alex pettyfer is

  6. Ik moet deel 3 volgens mij nog steeds lezen , maar het zal erg leuk zijn om de film te kijken zodra die uit is 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.