Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 26

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is alweer week 26 en vorige week stonden er toch wat young adults in de bestseller 60. Deze week weer een update! Vorige week stond Vijf tinten grijs van E.L. James op de derde plek en deze week komt de bestseller die naar verwachting ook verfilmd gaat worden een plekje dichter bij de nummer 1. Maar nu staat die nog op nummer 2. Zal die volgende week de troon bestijgen? Ook is het vervolg hiervan – Vijf tinten donkerder – binnen gekomen op de 7de plek, direct in de Top Tien.

De Hongerspelen-trilogie van Suzanne Collins is weer wat gestegen. Het eerste deel stond en staat nog steeds op nummer 13. Vlammen is gestegen van plek 26 naar 17. Spotgaai is gestegen van 32 naar 20.

Een Keukenmeidenroman van Kathryn Stockett lijkt zijn afdaling in te gaan, maar is toch weer gestegen. Vorige stond deze roman op nummer 47, en deze week op nummer 33.

Verder vinden we Broederband – De Outsiders van John Flanagan op nummer 47. Ook deze young adult is gestegen ten opzichte van vorige week, want toen stond die nog op nummer 60. Deze young adult is ook terug te vinden in de Top Tien Kind & Jeugd op nummer 2 en is daarmee een plekje gezakt. Brainwash van Carry Slee is dan natuurlijk ook gezakt, want vorige week stond deze thriller op nummer 2. Gelukkig maar een plekje, naar nummer 3.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De bestseller 60 – week 26

  1. Whoeos bedoel hongergames of course

  2. De honergames blijft in de lijst

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.