Logo-youngadults-site

Leighton Meester heeft wilde muziekplannen na Gossip Girl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Even geleden kondigde de CW aan dat Gossip Girl zijn laatste seizoen gaat opnemen. Voor de acteurs die zes jaar lang in deze prachtige young adult-serie hebben gespeeld, is het afscheid hard. Voor ons ook, en we kijken uit naar een verpletterende finale! Maar Leighton Meester, die de verwende en bitchy Blair Waldorf altijd op een indrukwekkende manier heeft neergezet, blijft niet bij de pakken neerzitten. Integendeel, ze heeft al heel wat plannen gemaakt!

Ze vond het fantastisch om zes jaar lang hetzelfde personage te spelen, maar nu is het tijd voor haar om andere dingen te doen. Allereerst wil ze veel slapen en tijd doorbrengen met haar familie. Maar ze heeft nog een groter doel: ze wil tegen het eind van het jaar een eerste CD uitbrengen. In totaal heeft ze al zo’n twintig liedjes af, waarvan er tien of elf op het album zullen komen. Eerder al boekte de zesentwintigjarige actrice succes met enkele nummers zoals ‘Somebody to Love’ en ‘Good Girls Go Bad’. Wij zijn uiteraard hartstikke benieuwd en hopen dat haar muziekcarrière van de grond komt, al zouden we haar graag nog wat meer op TV zien!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Leighton Meester heeft wilde muziekplannen na Gossip Girl

  1. Ik ben erg benieuwd, heb bijna alle boxen van GG!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.