Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Florence & The Machine – Breath Of Life

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Woehoe, het is maandag! Voor vele mensen hier in België de eerste echte “vakantiedag”, hoe zit het in Nederland? Deze keer heb ik voor de Tuesday Tunes een liedje van Florence & The Machine gekozen, en met een speciale reden! Ze speelden namelijk op het Belgische festival Rock Werchter, waar ik naartoe ben gegaan om Florence, een van mijn favoriete zangeressen, te zien. Op deze Tuesday Tunes kan ik nog even nagenieten van het grote talent (:

Breath of Life was speciaal opgenomen voor Snow White and the Huntsman. Het liedje kun je namelijk horen in de aftiteling. Ik vind dat Florence & The Machine een geweldig liedje hebben gemaakt, dat ook nog eens heel goed bij de sfeer van de film past. Het heeft iets magisch en betoverend zoals het sprookje Sneeuwwitje, maar tegelijkertijd hoor je de wanhoop die het volk heeft dat door de Evil Queen geterroriseerd wordt. De song sluit helemaal aan bij de speciale liedjes die Florence Welsh maakt, en hopelijk volgen er nog veel!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Tuesday Tunes: Florence & The Machine – Breath Of Life

  1. Deze film is zo goed! Ik heb hem gister gezien met een vriendin, en we vonden hem allebei geweldig. Dit liedje heb ik ook meteen opgezocht, want het sprak me echt meteen aan! Ik luister hem nu heel vaak, haha:-)

  2. Dit is zo’n leuk nummer! Nu ook de film nog kijken 😉

  3. Ik vind dit echt zo’n geweldig nummer 😀 Luister het best vaak.

  4. Wat? Heeft Florence de titelsong gedaan voor Snow And The White Huntsman? Dat wist ik helemaal niet! Hebben ze goed uitgekozen, Florence is ijzingwekkend goed!

  5. Ik ben dol op Florence + the Machine! En ik vind deze nummer echt geweldig! Past echt bij SWATH!

  6. Ik ga hem luisteren en in nederland nog geen vakantie voor middelbare scholen begint die pas de 16de

  7. Ik hou echt van dit liedje! Nadat ik hem had gehoord bij de aftiteling van Snow White and the Huntsman heb ik hem meteen opgezocht en heel veel geluisterd! 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.