Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 25

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorige week was Brainwash van Carry Slee binnengekomen op nummer 6 in de Top Tien Kind en Jeugd. Deze week staat deze nieuwe young adult thriller van de bekende schrijfster alweer op nummer 2. Hij heeft daarmee nog niet het eerste deel van Broederband – De Outsiders – van de troon gestoten, want ook deze week staat deze weer op nummer 1. John Flanagan blijft populair, want De Outsiders heeft ook nog een plekje in de bestseller 60. Vorige week op nummer 46, en deze week nog net in de lijst! Op nummer 60.

In de Top Tien van de Bestseller 60 staat Vijf tinten grijs van E.L. James. Het is weliswaar geen young adult, maar het hoofdpersonage zit wel in de leeftijdscategorie, want zij is namelijk een studente. De hongerspelen-trilogie is helaas helemaal uit de Top Tien verdwenen. Deze week staat het eerste deel van Suzanne Collins spannende trilogie op nummer 13 (vorige week nog op 9). Het tweede deel Vlammen stond vorige week op nummer 13 en is nu gezakt naar nummer 26. Spotgaai, het slotdeel, is van nummer 17 gedaald naar nummer 32.
En Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett is deze week ook flink gedaald. Van nummer 23 naar plek 47.

Dat was het weer voor deze week. Volgende week hebben we berichten we je weer over de young adult titels die in de bestseller 60 staan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De bestseller 60 – week 25

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.