Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 24

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In week 24 staat er weer een nieuwe young adult in de Top 10 kind & Jeugd. Op nummer 6 is binnen gekomen: Brainwash van Carry Slee. Daarnaast staat het eerste deel van de nieuwe serie van John Flanagan net als vorige week op 1. Broederband 1 – De Outsiders blijft populair, want ook in de Bestseller 60 staat deze young adult maar liefst op plek 46. Deze week is het begin van deze spannende serie wel gezakt, vorige week stond deze op nummer 31.

Verder staat Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett net als vorige week op nummer 23. Het derde deel van De Hongerspelen-trilogie staat op nummer 17 en is een aantal plekjes gedaald, want dit deel stond vorige week op nummer 13. Plek 13 is deze week ingenomen door Vlammen, het tweede deel van deze Bestseller-trilogie van Suzanne Collins. The Hunger Games heeft nog steeds een plekje in de top 10, want net als vorige week staat het op nummer 9.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.