In de bios: The Lucky one

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er draait weer zo’n prachtige film in de bioscoop die gebaseerd is op een bestseller van Nicholas Sparks. Deze keer heb ik het over The Lucky One.

Zac Efron (17 Again, Charlie St. Cloud), Taylor Schilling (Atlas Shrugged: Part 1) en Blythe Danner (Meet the Parents) spelen de hoofdrollen in dit romantische drama van de Oscar® genomineerde schrijver/regisseur Scott Hicks (Shine, No Reservations).

Sergeant Logan Thibault (Efron) keert terug naar Amerika na zijn derde missie in Irak. Bij zich draagt hij een gevonden foto, waaraan hij naar zijn idee, zijn leven te danken heeft. Op die foto staat een onbekende vrouw (Schilling). Hij besluit naar haar op zoek te gaan.

Als hij haar gevonden heeft, gaat hij voor haar werken in het familiebedrijf. Ondanks dat ze hem in eerste instantie wantrouwt en nogal wat privéproblemen heeft, ontstaat er een romance tussen de twee. Logan hoopt dat Beth meer is dan alleen zijn beschermengel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “In de bios: The Lucky one

  1. Oyeahh,, ik ben zo’n grote fan van NIcholas Sparks! Ben zo blij dat er weer een boek verfilmd is! 😀

  2. Eindelijk!! Lijkt mij weer een film vol met romantiek en drama 😉

  3. zucht… lekker ding!! 😉

  4. Zo te zien is dit weer zo’n heerlijke film die ik maar wat graag wil zien ^^

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today