Logo-youngadults-site

young adult shop online!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Jawel, daar is die eindelijk! Na een paar maanden hard werken, gezocht te hebben naar goede leveranciers en leuke producten mag het eindresultaat er wel zijn (al zeg ik het zelf). Ik ben dan ook ontzettend trots op de young adult shop.

In deze shop worden merchandise artikel aangeboden van The Hunger Games, The Twilight Saga, Game of Thrones, True Blood en The Vampire Diaries. Daarnaast worden er ook trendy artikelen (veelal sieraden)  aangeboden. Op dit moment vind je zo’n 100 verschillende shamballa armbanden die ook bij veel celebs ontzettend populair zijn en de nieuwe trend van deze zomer: veren oorbellen. Zelf ben ik er helemaal weg van, en ik hoop jullie straks ook 🙂

Je kunt een kijkje nemen op: http://www.youngadultshop.nl en ik ben echt ontzettend benieuwd naar wat jullie ervan vinden en welke producten jullie leuk vinden of naar welke merchandise je voorkeur uit gaat. Daarnaast, vroeg ik me af wat jullie nog meer zien in de webshop… Ik kan dan altijd kijken of de mogelijkheid zich voordoet en ik het kan aanbieden.

Groetjes, Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “young adult shop online!

 1. De shop is al een tijdje weer offline 😛 Maar ik wil er wel weer mee beginnen, maar heb even startkapitaal nodig zodat ik een voorraad kan inkopen 🙂

 2. Hilma hij is al een eeuwigheid online

 3. wanneer is de shop eigenlijk online? Zou graag kijken wat er te koop is (boekenleggers en zo).

 4. zag net (31 augustus) dat de shop online is, dus ik ga straks snuffelen en kijken of er wat van mijn gading bij is.

 5. @Lili, dat is mooi! Ja ik heb dat bewust gedaan! Ik heb gekeken naar de populaire en grote merchandise webshops en hun prijzen gehanteerd en als ik iets goedkoper kon maken, heb ik dat gedaan. Zo is het voordeliger voor jullie, maar voor mij ook nog interessant om aan te bieden 🙂 Het moet wel voor jullie en mij leuk blijven…

 6. Ik was echt heel blij, + nu net keek ik toevallig op een andere shop en ddaar is alles duurder he, met 10% ongeveer WOW goedf WERK NATASJA

 7. Ik had echt een mini feestje met mezelf toen ik zag dat hij eindelijk open was! Nu mijn moeder lief aankijken 😀

 8. Epic! Het is dat mijn hoofd teveel bonkt van de koppijn om nu te kijken, maar binnenkort ga ik dat zeker doen! =D

 9. Oh, supergaaf! Ik wil de spotgaaipin echt zo graag hebben 😀
  Alleen heb ik niet zo veel geld meer en moet ik nog een cadeautje voor moederdag kopen 🙁

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.