Logo-youngadults-site

Preview Middernacht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben weer een nieuwe preview. Deze keer zijn het de eerste zestien pagina’s van een nieuw deel in The Vamppire Diaries-reeks van Lisa J. Smith. Ben jij een trouwe lezer van de serie en wil je weten hoe het Elena, Damon en Stefan vergaat? Lees dan snel verder…

Het verhaal
Zonder hulp van de uiterst charmante en dodelijke Damon had Elena haar geliefde Stefan niet kunnen redden uit de donkere dimensie. De strijd heeft bij beide broers z’n littekens achtergelaten. Stefan is ernstig verzwakt en heeft meer bloed nodig dan Elena hem kan geven, en Damon is door magie een mens geworden. Die transformatie heeft hem zo radeloos gemaakt dat hij zelfs wil terugkeren terug naar de hel die de donkere dimensie was om weer een vampier te kunnen worden. Jammer genoeg sleurt hij Bonnie mee tijdens zijn terugtocht.

Stefan en Elena gaan samen achter Bonnie aan en laten de veiligheid van Fell’s Church in handen van Matt en Meredith. Die hebben genoeg werk te verrichten als alle kinderen opeens demonische trekjes beginnen te vertonen en ze erachter komen dat de bron van al dit kwaad wel heel dicht bij huis te vinden is…

Ga hier naar de preview van Middernacht van Lisa J. Smith. Gelezen? Laat hieronder een reactie achter en vertel wat je ervan vindt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Preview Middernacht

  1. Moet ik eens aan beginnen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.