Logo-youngadults-site

Middernacht 1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

9789024556571Titel: Middernacht #1 – Eerste boek: Gabrielle
Auteur: Lara Adrian

ISBN: 9789024556571

Bestel bij bol.com
Bestel bij Bruna.nl

 

Verliefd worden, het kan zomaar gebeuren… Tijdens een avondje stappen komt Gabrielle Maxwell oog in oog te staan met een knappe, onbekende man. Hun blikken kruisen elkaar. Heel even staat de wereld stil als Gabrielles diepste verlangens en fantasieën naar boven worden gehaald. Het volgende ogenblik, met de snelheid van een vingerknip, is de onbekende verdwenen. Gabrielle volgt hem naar buiten, en vanaf dat moment verandert haar leven. Voorgoed en ingrijpend. Want in het nachtelijk duister is Gabrielle getuige van een bloedbad, aangericht door een bende wilde vampiers. Gabrielle wordt op het nippertje gered door de onbekende, die niemand minder is dan Lucan Thorne, de leider van de Broederschap, een elitegroep onsterfelijken die zich tot taak hebben gesteld de mensheid te beschermen tegen het groeiende gevaar van de wilde vampiers. Niet alleen Gabrielle, ook Lucan ervaart verlangens die geen enkele vrouw in zijn negenhonderdjarig bestaan in hem heeft kunnen losmaken. Kan hij het zich wel permitteren verliefd te worden nu de strijd tussen de Broederschap en de groep wilde onsterfelijken in hevigheid toeneemt? Met de eindstrijd in het verschiet, kan Lucan zich niet binden aan een sterfelijke vrouw, mág hij zich niet binden. Maar als Gabrielle het doelwit wordt van zijn vijanden, heeft hij geen keus…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Middernacht 1

  1. Hihi dit klinkt eerder als 50 tinten Dark Romance

  2. Ik heb dit boek gelezen! Net als deel 2, 3 en 4. Ik vind ze erg goed en verslavend en heb ontzettend van de boeken genoten! Ik vind het seksgehalte wel meevallen hoor!

  3. Volgens mij zijn dit ook New Adult boeken ipv Young Adult, maar ik zet de New Adult er ook gewoon op 🙂

  4. Ik heb hem al gelezen:) Het is absoluut niet House of the Night achtig en ook niet Nightshade achtig. Ik vind het verhaallijn wel leuk, alleen er zit iets te veel seks in:P Ik zou het leuker hebben gevonden als er wat minder seks in zatXD Maar ik kan het je wel aanraden I think :3

  5. Is er hier iemand die het boek al heeft gelezen? Wat vonden jullie ervan? Want ik ben enerzijds wel nieuwsgierig naar het verhaal, maar ik geloof niet dat het mega is of zo. De voorkant doet me te zeer denken aan de boeken van House of The Night en het verhaal doet me nadenken over de Nightschade-trilogie.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.