Logo-youngadults-site

Samenzwering

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Samenzwering (de Darkness Rising-trilogie)
Auteur: Kelley Armstrong

ISBN: 9789048813346

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Maya Delaney woont in het kleine onderzoeksdorpje Salmon Creek en voelt zich sterk verbonden met de natuur. Maar dan beginnen er vreemde dingen voor te vallen in het dorpje. Een jong meisje verdrinkt op mysterieuze wijze in een kalm meer, poema’s verschijnen rond Maya’s huis en haar beste vriend Daniel voelt zich opeens niet op zijn gemak bij bepaalde mensen en dingen. Een van die mensen is Rafe, de nieuwe bad boy van het dorp, die wel heel geïnteresseerd is in een specifiek detail van Maya: haar tatoeage in de vorm van een pootafdruk…

Samenzwering is het eerste deel in de Darkness Rising-trilogie.

Mijn voet bleef ergens aan hangen. Ik probeerde hem los te trekken, maar iets klemde zich rond mijn enkel. Ik ging gillend kopje-onder. Mijn mond vulde zich met water toen het meer zich boven mijn hoofd sloot. Ik vocht, schoppend en om me heen slaand, en graaide naar wat het ook was dat me vasthield. Mijn vingers streken langs iets zachts, en mijn hersens krijsten: Serena!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Samenzwering

  1. Lijkt me super leuk, komt op mijn te lange nog lezen lijstje 😉

  2. jaaa het is super leuk !!! Ik ben echt benieuwd om het vervolg te lezen !!!! 😉

  3. Leuk !!! Een paar dagen voor me verjaardag ! Dan kan ik hem kopen

  4. Deel 2 komt uit de 15 – 03 – 2013!!!

  5. superleuk boek!!!! k von m veel leuker dan The darkest powers trilogie:P kan niet wachte tot deel 2 uitkomt:P

  6. @ Manon:
    Misschien kom je nog wel terug op je mening over het verschil tussen The Darkest Powers en The Darkness Rising… *Kijkt mysterieus.* Deel twee heb ik een tijdje terug gelezen in het Engels. Ik moet zeggen dat het daar toch ook weer super spannend werd! Vind het te gek dat Kelley toch nog een link legt naar haar eerdere trilogie, al komende personages er niet in voor. Ik verklap verder niks over deel twee, dat moet je zelf maar gaan ontdekken. Als de Nederlandse versie uit is. (Weet niet wanneer dat zal zijn, trouwens…) Of waag het erop en probeer hem in het Engels! Ik vond het nog redelijk te doen. De laatste keer dat ik me aan een Engels boek waagde, was met het uitkomen van Breaking Dawn. Dat vond ik toen te lastig. The Calling vond ik echter redelijk te doen!

  7. GEWELDIG BOEK!! Alleen was de Darkest Powers Trilogie van haar beter. Maar ’t zal vast wel komen omdat daar Derek Souza in zit 😛 Weet iemand wanneer deel 2 van deze serie wordt vertaald?

  8. Jeaaah! Een nieuw boek van Kelley! Ik heb afgelopen zomer in Portugal haar andere drie boeken gelezen. Vond ze super! Jammer dat er een einde aan is gekomen – al is het natuurlijk anders op een gegeven moment ook wel uitgemolken allemaal als het nog langer door zou zijn gegaan. Daarom ben ik ook blij dat er een nieuwe trilogie komt van Kelley’s hand!

  9. ik ben nu dit boek aan het lezen en vond het tot nu toe super dus één echte aan rader

  10. lijkt me een leuk boek:-) hopelijk komt die snel in de bieb

  11. Ik ben er ook wel heel benieuwd naar!

  12. Ja die ga ik zeker lezen!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.