Logo-youngadults-site

Critici vinden Jennifer Lawrence te dik voor The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eerst het racistische fanschandaal over zwarte acteurs, nu deze belachelijke kritiek. Volgens vele critici zou Jennifer Lawrence te dik zijn geweest voor The Hunger Games. Ze had te veel rondingen voor iemand uit een arm District dat constant honger lijdt en beschreven wordt als “uitgemergeld” en “uitgehongerd”.

Critici kunnen wreed zijn, maar gelukkig trekt Jennifer Lawrence zich hier niets van aan? Waarom zou ze ook? The Hunger Games is een lopend succes en ze is nu al een van de meest geliefde actrices van 2012. Zelf vindt ze het “hilarisch” om te dik genoemd te worden. “Eerst zegt iedereen dat veel te veel actrices in Hollywood er zo ongezond uitzien dat men denkt dat ze aan anorexia lijden, en nu word ik bekritiseerd omdat ik er normaal uitzie,” vertelt ze. “Omdat heel de media dunne meisjes het voorbeeld van aantrekkelijk noemt, worden meisjes en vrouwen hierdoor beïnvloed. Dit vind ik slecht.” Al meerdere keren heeft ze gezegd dat ze nooit op dieet zou gaan, omdat ze veel te veel van eten houdt.

Ik vind het prachtig dat Jennifer een normaler lichaam heeft dan de meeste Hollywoodsterren die je de laatste tijd in films ziet. Daarbij mag Katniss wel wat meer vlees hebben dan de andere inwoners van District 12. Ze is namelijk een jager en voorziet haar familie van voedsel. Ondertussen is er al heel wat kritiek op de kritiek dat ze te dik is. Zelf vind ik haar echt een prachtmeisje, ik zou er graag zoals haar willen uitzien en haar figuur is gewoon prachtig. Voor mij is een goede actrice heel wat beter dan het perfecte figuur voor de rol. Zou het beter geweest zijn als ze zichzelf had uitgehongerd om er uitgemergeld uit te zien?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

15 gedachten over “Critici vinden Jennifer Lawrence te dik voor The Hunger Games

 1. Ik vind het echt belachelijk dat sommige mensen haar te dik noemen. Omdat het inmiddels normaal is dat je jezelf uithongert vinden ze haar dik. En trouwens, als mensen haar dik vinden, waar eindigen we dan? Dat het normaal is dat er zo nu en dan iemand doodgaat aan een eetstoornis?
  xxx

 2. Het heeft mij absoluut niet gestoord tijdens de film.. Ze is prachtig!!

 3. tsss onzin. ze is zoals ze is! ik ken veeeeel dikkere mensen en het was me helemaal niet op gevallen toen ik de film zag! #perfectkatniss! 😉

 4. Ze is gewoon perfect zoals ze is (:
  En ze is perfect voor Katniss. 🙂

 5. Ze zijn gewoon allemaal jaloers! 😉

 6. Tja…wel een beetje heel heel erg onzin dat ze te dik is. Gewoon een getraind lijf en ze kan goed jagen. Zij heeft tenminste rondingen dat kan je niet zeggen van al die modellen met hun geraamte. Als ze dan toch zo nodig te dik is doet ze toch gewoon dit: GET CAPE; WEAR CAPE; [b]FLY[/b];-)

 7. Wat een onzin! Dit is echt de beste film ooit en Jennifer kan geweldig acteren 🙂 Ik zou het juist dom vinden als ze zich zou uithongeren, alleen voor de film 😮
  Ga zo door Jennifer! 😉

 8. Wat een onzin! Ze kan hartstikke goped acteren en ik heb me er totaal niet aan gestoord tijdens de film 😉

 9. HAHAHA wat een sukkels! Hartstikke goed dat ze zelf ook zo reageert 🙂 Ze past hartstikke goed in die rol en dat ze niet uitgemergeld is… Dat maakt de film er niet slechter op

 10. En trouwens, in de arena heeft ze een best dik pak aan, dus daar lijk je ook wel wat voller door. Misschien is ze dan ook nog van zo’n kant gefotografeerd dat ze wat breder lijkt.
  Ben het er wel mee eens dat ze er aan het eind van de film een beetje uitgemergeld uit moet zien, omdat het anders gewoon niet klopt met het boek.

 11. ik vind dat ze haar op het einde van de area wel uitgemergeld moesten doen lijken, je kon haar botten toch moeiteloos tellen? maar ik vind het niet vreselijk dat ze zo normaal is nee

 12. Onzin. Ik ben juist blij dat ze niet zo’n uitgemergeld type hebben gekozen, maar iemand die de boeken heel erg waardeert en ook nog eens een geweldige persoonlijkheid heeft. Ze mag dan niet zo dun zijn als Katniss in de boeken beschreven wordt, maar je kan acteurs niet dwingen zich uit te hongeren voor een film vind ik. Het is juist goed ook, aangezien ze een voorbeeld is voor heel veel jonge mensen. De wereld is veel te gericht op superdunne mensen, terwijl Jennifer met haar gezonde, slanke lichaam veel mooier is.

 13. Wat een onzin. Eindelijk iemand die BLIJ is dat ze rondingen heeft en daarnaast is ze niet eens dik! In het boek staat inderdaad dat het een arm district is, maar er staat ook dat ze een hele goed jaagster is en veel samenwerkt met Gale.

 14. Ik vind het belagelijk dat ze zulke kritiek geven. Het is waar dat je niet zo’n lichaam kan hebben als je honger leid, maar het slaat nergens op dat ze daar kritiek op geven omdat een uitgemergert iemand niet een goed voorbeeld geeft.

 15. Ik was juist blij dat ze iemand hadden gekozen die niet zo uitgemergeld is. Ik heb al meerdere tijdschriften gezien met Jennifer op de cover en ik vind dat ze een super mooi figuur heeft.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.