Logo-youngadults-site

Nieuwe foto’s van Johnny Depp als vampier in Dark Shadows

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

dark-shadows

Johnny Depp is bekend om zijn voorkeur voor excentrieke rollen, en hij is nog lang niet van plan daarmee op te houden. Nadat hij onder andere een geschifte chocolademaker, een wezen met scharen in plaats van handen en ‘The Mad Hatter’ in de films van Tim Burton heeft vertolkt, wordt zijn rol in Dark Shadows zijn achtste samenwerking met de aparte filmregisseur. Enkele dagen geleden heeft Warner Bros. enkele foto’s van Depp als Barnabas Collins vrijgegeven. Deze foto’s van de 48-jarige acteur bewijzen dat hij nog steeds graag rare en wonderlijke personages neerzet.

Dark Shadows gaat over Barnabas Collins, een achttiende-eeuwse jongeman die tegen zijn wil in een vampier is getransformeerd en daarna is begraven in een tombe – totdat hij ontdekt wordt door werkmannen in het jaar 1972. Scenarioschrijver Seth Grahame-Smith vertelt dat Barnabas daarom zijn Don Juan-trekjes nog niet verloren heeft. “Terwijl hij in de ene scène een koelbloedige moordenaar kan zijn, hebben vrouwen in de andere een zwak voor hem en heeft hij een zwak voor hen… Het grootste deel van de tijd is hij een heel goedgemanierde en goedbedoelende vampier, tot zijn maag leeg is of iemand zijn geliefde familie in gevaar brengt.”

Dark_Shadows_HTML

dark_shadows_film_still_a_l

 

Ligt het aan mij of ziet Johnny er wel heel vreemd uit? Een beetje jonger zelfs. Ik ben benieuwd hoe hij deze rol weer gaat vertolken. We zullen nog moeten wachten tot 9 mei…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Nieuwe foto’s van Johnny Depp als vampier in Dark Shadows

  1. Lijkt me leuk 🙂
    Ik ga deze wel zien natuurlijk

  2. Bijna alle films met Johnny Depp zijn cool, dus deze wil ik ook heel graag zien ^^

  3. Hij ziet er inderdaad jonger uit. Denk dat ik deze film wel wil zien!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.