Logo-youngadults-site

Selena Gomez produceert en acteert in The Sky is Everywhere

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

selena-gomezVoor Selena Gomez is het moeilijk om van kindsterretje de overgang te maken naar gerespecteerd actrice, zoals elk ander kindsterretje vroeg of laat met deze overgang te maken krijgt. Selena Gomez ken je waarschijnlijk van de tv-serie The Wizards of Waverly Place en als (ex-)vriendinnetje van Justin Bieber. Maar de jonge actrice en zangeres heeft heel wat in haar mars en dat laat ze zien ook. Het is bekend gemaakt dat haar productiehuis July Moon een filmoptie heeft op de young adult The Sky is Everywhere van Jandy Nelson. Gomez zal zelf in de rol duiken van hoofdpersonage Lennie, een verlegen meisje dat haar leven heroverdenkt wanneer haar oudere zus sterft.Gomez hoopt met deze rol haar high shool rollen achter zich te laten en gevarieerde rollen te spelen in de rest van haar carrière.

De Nederlandse vertaling is ‘De hemel begint bij je voeten’ en is uitgegeven door uitgeverij Moon.

Hebben jullie dit boek gelezen? Wat vinden jullie ervan dat Selena Gomez deze film wil produceren?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.