Logo-youngadults-site

Nagellak geïnspireerd op The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 21 maart zal The Hunger Games in de Nederlandse bioscopen draaien. Jawel, de datum is vervroegd! En de promotie van de boekverfilming van Suzanne Collins is al volop in gang. Zo is de laatste officiële poster vrijgegeven en zijn er in Amerika al merchandise te koop. Het laatste nieuwtje is dat er van China Glaze een nieuwe nagellaklijn komt met de kleuren van the Capitol of the nation of Panem. De collectie zal pas in maart beschikbaar zijn in verband met de release van de film. Maar kijk die kleuren eens!

Electrify, Harvest moon en Riveting zijn mijn favoriet, wat zijn jullie favorieten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Nagellak geïnspireerd op The Hunger Games

  1. Supermooie kleurtjes!! Ik ga gewoon op zoek naar alternatieven die ik meteen kan kopen 🙂

  2. ENNEM IN BELGIË EN NL KUN JE HET DAAR KOPEN?

  3. Al heel oud nieuws hoor het nieuwste itemnieuwtje is dat van die figuurtjes en de spellen dit is al van november en vervroeging ook al een maand ofsow ik weet al het nieuws binnen de 24 uur na bekendmaking foto, interview noem maar op

  4. Ze zijn echt supergaaf, vooral Harvest Moon en Fast Track vind ik super! Ik vind het zo verschrikkelijk dat China Glaze nieuwe collecties al zo lang van tevoren aankondigt, het wachten duurt nog zo lang! ;-;

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.