Logo-youngadults-site

Nieuwe Fashion blog The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals fans van The Hunger Games van Suzanne Collins weten, speelt fashion een heel belangrijke rol in het verhaal en is het zeer belangrijk voor verschillende bewoners en deelnemers van de Hongerspelen.

Mode staat voorop en hoort bij het dagelijks leven van de bewoners van District 1 en de mensen van Lionsgate willen er zeker van zijn dat jouw kledingkast up-to-date is. Daarom heeft The Capitol (Lionsgate marketing) een nieuwe blog gelanceerd met de Capitol Couture uit The Hunger Games. Hier verschijnt zowel fashionnieuws uit de echte als fictionele wereld. Zo zijn er berichten over schoenen van designer Alexander McQueen en advertenties van The Hunger Games-geïnspireerde nagellak van China Glaze. Een centraal personage op deze blog is Effie Trinket, gespeeld door Elizabeth Banks.

Of je nu een fashionista bent of niet, je zal hoe dan ook een kijkje nemen op deze blog. Bekijk hieronder de fashion van enkele meest modebewuste bewoners en de humoristische grafiek over nagellak per District. Wat vinden jullie van de schoenen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nieuwe Fashion blog The Hunger Games

  1. Die blog bestond al lang, nu is er pas echt iets opgezet

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.