Logo-youngadults-site

Mogelijk geen einde voor The Twilight Saga na Breaking Dawn: Part 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

breaking-dawn3-300x162We zitten allemaal vol spanning te wachten op de ultieme finale van The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2. Hoewel het een spetterende afsluiter zal zijn, doet het ons toch pijn dat we na deze release geen nieuwe films meer hebben om naar uit te kijken. Maar is dit wel het einde?

The Twilight Saga heeft een grote overlevingskans na Breaking Dawn Part 2. Vorige week werd de filmstudio Summit Entertainment opgekocht door Lionsgate. Jon Feltheimer, de directeur van Lionsgate, suggereerde dat Breaking Dawn Part 2  niet het einde hoeft te zijn van The Twilight Saga. De fans zouden meer kunnen zien van het trio Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner. “Ik kan me moeilijk voorstellen dat een film die meer dan 700 miljoen dollar binnenhaalt geen kans heeft om verder te gaan!” zegt Feltheimer. “Dus het antwoord op de vraag of er nog iets nieuws komt is: Boy, I hope so!” Verder gaf hij in een interview in de L.A. Times toe dat The Twilight Saga op TV een mogelijkheid met potentie is, zeker omdat Lionsgate zijn eigen TV producties heeft. Maar wat zal Stephenie Meyer van deze verrassing vinden? Nu ze de vier boeken, een Twilight handleiding en de spin-off ‘Het korte tweede leven van Bree Tanner’ heeft voltooid, heeft ze geen verdere plannen meer om met deze saga verder te gaan. De spin-off zal alvast niet op TV verschijnen, aangezien de hoofdpersonages er maar een kleine rol in spelen én er plannen zijn voor een verfilming. Wat Lionsgate in gedachten heeft als vervolg, is dus nog maar de vraag.

Wat vinden jullie hiervan? Willen jullie nog meer Twilight of is het mooi om hier te stoppen? Betekent dit niet dat ze gebruik gaan maken van het succes om nog meer geld binnen te halen en het verhaal helemaal uitmelken? Of is het een goed idee om de fans nog iets te geven om naar uit te kijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

82 gedachten over “Mogelijk geen einde voor The Twilight Saga na Breaking Dawn: Part 2

 1. #80 echt omg ik hoop het echt !

 2. ik vind dat ze door moeten gaan, ik hoop dat er snel weer een deel uitkomt ik ben gek op twilight ! laten we hopen dat het gebeurt!!

 3. ik zou het geweldig vinden als er een nieuwe twilight komt 😉
  er blijkt al een nieuwe twilight uit te komen in 11 november 2015.
  die nieuwe blijkt moonlight glow te heten. er is ook al een afbeelding van! type maar in bij google afbeeldingen moonlight glow!!

  i love twilight :-*
  ik hoop zo dat er een nieuwe komt!!

 4. ik heb alle films gezien en k vond ze geweldig!!!!
  k zou t jammer vinden als ze nu zouden stoppen…
  ze zouden bijv. ook nog een verhaal over Renesmee kunnen maken hoe het verder gaat en dat het daar stopt

 5. ik wil sowieso nog een vervolg van twilight breaking dawn 2 zien, het is te spannend om er nu mee te stoppen, maak er dan nog een goed eind van inplaats er van er mee af te kappen want het heeft een beetje een open einde

 6. van mij mag het wel door gaan want vind het veel ste spannend

 7. hahahah of een 2ling …1 wolf 1 vampier en dan moeten ze wel samenleven

 8. ik vind dat er rustig een nieuw deel mag komen van renesmee aangezien jacob zich heeft geimprint op haar en ze een koppel worden lijkt me dat de volturi daar toch ook nog wel achteraan gaat .. t zou al helemaal geweldig zijn .. als die 2 samen een kind krijgen een vampier die kan evalueren naar een wolf .. hihi ik bedoel laat jullie fantasie gaan..

 9. ik zou echt nog wel meer willen zien want bij breakingdawn p2
  zie je op het laats dat alice een stukhe in de toekomst kijk
  en zou graag meer willen zien zoals renesmee en jacke zoals alice zag en
  de vultori zeiden dat er vandaagniet gevochten zou worden dus ben
  echt benieuwd en hopelijk worden ze mooier met meer romantiek gevechten en drama

 10. Ik wil meeerrrr het is zooi mooi ik ben verliefd op de films

  Prachtig hopelijk komen er meerrr

 11. Van mij hoeven er niet meer films over Bella en Edward te komen. Ik denk dat die verhaallijn behoorlijk afgerond is. De boeken (en films) spreken juist een groot publiek aan omdat ze zo romantisch zijn, maar als er een nieuw boek (of nieuwe film) over deze twee zou verschijnen, wordt het in ieder geval een verhaallijn die een stuk dramatischer is. De verhaallijn heeft nu namelijk een romantisch einde en om de spanning er opnieuw in te brengen, is er conflict nodig. Waarschijnlijk zou het er dus op neerkomen, dat er spanningen in hun relatie ontstaan, waardoor de sfeer in vervolgdelen helemaal niet zo romantisch meer zijn. Kortom: nieuwe delen over Edward en Bella zouden waarschijnlijk niet dezelfde sfeer uitstralen als de huidige delen, waardoor het vermoedelijk slechts een teleurstelling zou worden.

  Midnight Sun zou ik daarentegen wel graag afgeschreven zien, gewoon omdat het interessant is om hetzelfde verhaal vanuit een ander perspectief te lezen. Hier zit de romantiek dan ook nog heerlijk in. Het lijkt me alleen geen gemakkelijke opgave, omdat de lezer al weet hoe het verhaal gaat aflopen. De spanningsbogen moeten dan ook heel anders opgesteld worden dan bij Twilight; daar zijn de opgeroepen vragen vooral vragen over de ontwikkeling van de plot, maar dat is bij Midnight Sun al bekend bij de lezer. Er moet echter wel spanning in het boek opgeroepen worden, anders is de lol van een ander perspectief er vermoedelijk na een paar bladzijden wel af. Dan zijn vooral de “leuke scènes” uit Twilight interessant om op te zoeken en zijn de tussenstukken saai om te lezen. Maar toch ben ik hier wel benieuwd naar 🙂 Ook omdat het vanuit schrijftechnisch een interessant boek is.

  Ten slotte: een nieuwe film vanuit het oogpunt van Jacob en Renesmee zou ik echter omarmen. Zij staan bij Breaking Dawn namelijk helemaal aan het begin van iets. Hun relatie moet nog opbloeien en uitgroeien tot iets moois, dus persoonlijk zie ik hier wel mogelijkheden. Uiteraard zou een boek of script van Stephenie Meyer daarbij het mooist zijn, zodat die typische sfeer en stijl van haar wel wel helemaal in verweven is.

 12. Ik hoop het echt! Ik heb eergisteren en gisteren alle films nog een keer weer gekeken. Duimen maar

 13. Ik hou van twilight en ze moeten zeker verder gaan

 14. I LOVE twilight!! ze zouden echt WEL nog een film moeten doen.:-):-):-)
  sinds kort ben ik eraan verslaafd en ik wil echt wel weten wat er gaat gebeuren!
  dus mijn antwoord is ja! Voor mijn part mag er ook een serie komen
  hij is gewoonweg super!!

 15. JAAAAAA er MOET nog een VERVOLG komen..!!!
  Ik zit er met smart op te wachten..please nog een deel of meer..

 16. weetje al is het wel dat het geen echt einde is want de volturi zeide zoiets van dat ze nog wel naar de cullens zouden komen dus kwa verhaal zou het nog kunnen;-)

 17. Ik denk dat ze dat beter niet kunnen doen omdat het nu mooi afgesloten is!

 18. ik zou GRAAG een 6de deel willen maar als het echt om de winst gaat dan ben ik bang dat het niet leuk meer is al hoop ik wel dat ik er dan volkomen naast zit;-)

 19. graag nog meer twilight films dit mag nog niet het einde zijn kom op nog een of twee delen

 20. pleaaassssee maak nog meer twilight films , ze zijn echt zoooo mooi ik kan ze echt 10.000 keer kijken als ik wil , het zijn zulke mooie verhalen en ik ben benieuwd hoe het afloopt tussen jacob en renesmee , pleassseeee

 21. Ik vind dat er nog een moet komen ,het blijft goed
  Alle film’s zijn goed dus als er meer van komen zal die ook goed zijn .
  We hebben ook even van mogen genieten van dat Bell een vampier werd
  Dus nogmaals 100% zeker moet er nog meer komen:-)

 22. JAJAJAJAJA!!!!!!! De volturi moet toch nog is kome?? ze zeide da ze ni DIE DAG zoude vechte!!!

 23. JA ZEKER… MEEEER TWILIGHT… JE KAN ER NOG GENOEG MEE… BELLA MET EEUWIGE LEVEN… EDWARD EN BELLA DIE VOOR HUN DOCHTER NOG VECHTEN… DE VOLTURI LEEFT NOG STEEDS… EN ZOALS AN HET EIND VAN PART 2 TE ZIEN WAS WAS DAT ALICE EEN VISIOEN HAD VAN RENESMEE EN JACOB… DUS DAT KAN WEER EEN VERHAALLIJN WORDEN WAT DE VOLTURI NIET GOED KEURT.. WANT JA,, JACOB IS EEN WOLF… DUS JA ALSJEBLIEEEEEEFT MEER TWILIGHT…

 24. er moet echt een nieuwe deel van twilight komen ik wil ook meer zien van het kind en de rest dus hoop zo dat er nog een deel kom en zo snel mogelijk ;-);-)

 25. alsjeblieft laat er nog meer delen komen !!
  ik wil echt meer zien van twilight !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ze spelen zo goed allemaal het is gewoon echt vet alle scene’s zitten er in daarom hoop ik ook zo op een vervolg zoals hoe het met renesmee en jacob zal gaan in de toekomst enz

 26. jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil oook meeet zien van twilight !!!!!!!!!!!!!!

  iedereeen is al verslaafd bij mij en ik hoop zooo dat er nog meer films van ze bij komen

  twiligt is the best en ik kan er geen genoeg van krijgen !!!!!!!!!!!!!! ZO MOOI

 27. Ik hoop zo dat er nog een nieuwe komt ik was de eerste keer zoo verlsavend dat ik elke dag moest kijken om er proberen achter te komen wat er stond te gebeuren in de nieuwe films, maar toen kwam het laatste film en het is echt zonde om ermee te stoppen want ik wil weten wat er met Renesmee gebeurd en of ze nog een keer met de Volturi moeten vechten want de laatste keer zei carlisle ook: niet vandaag, dus ik wil weten wanneer dan wel!!! ik wil het gwn heel graag zien xd

 28. Als het doorgaat moeten het wel de zelfde hoofdrolspelers zijn!

 29. Ik zou nog wel een vervolg willen van wat er gebeurt met de nieuwe generatie bijv. Dat lijkt me echt gaaf

 30. jaa nog een over jacob en renesmee dat zou ook nog leuk zijn hoe hun samen eindigen
  anders ga ik het echt missen want ik ben een enorme twilight fan dus zonde als ze nu helemaal stoppen dus ik zeg e kunnen er nog 100 worden gemaakt 😉

 31. Ze moet door gaan met meer boeken echt,
  Het is te verslavend. Maar idd het niet als iemand anders Edward zou spelen

 32. HET MOET DOOR GAAAAANNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1;-);-):-)8):-*

 33. ik vind dat twilight door moet gaan want het is een leuke spannede romantiche film en het heeft een mooie betekenis het kan heus wel door gaan want harry potter heeft ook heeeeel lang geduurd dus twilight mag ook zo lang duren dat zou ik en de fans heel erg waaderen en leuk vinden

  PS ben een heele grote fan van kirsten stewart

 34. ik vind dat de film door mag gaan hoor want het is leuke film en het heeft een mooie betekenis en ik ben groote fan kristen stewart en kan net zo lang duren als harry poter

 35. ik vind dat er nog een deel moet komen, ik vind het hele mooie films en misschien kunnen ze er nog iets mooi uithalen

 36. Maak anders een film over Bree Tanner.
  Of dat Renesmee een Jacob een kind krijgen dan is het Mens weerwolf een vampier!

 37. Ik denk dat als er besloten wordt toch een nieuwe film te maken dat Pattison best mee doet als hij maar genoeg betaald krijg, toch? Of is dat heel negatief gedacht?

 38. Ja maar het zou wat minder interessant zijn als de volturi zei: we are never gonna fight (of iets dergelijks). Er moet toch iets aan de verbeelding over worden gelaten zodat je zelf kunt bedenken hoe het iedereen in de toekomst af gaat.

 39. [i][b]ER MOET EEN NIEUWE FILM KOMEN, WANT DE VOLTURI ZEIDEN: WE WILL NOT FIGHT [i]TODAYYYYYYYYYY[/i]!!!! ZE ZEIDEN [u]TODAYYYYY[/u] EN DAT BETEKENT DAT ZE TERUG KUNNEN KOMEN!!!! DUS ER KAN BEST EN HOPELIJK EEN NIEUWE FILM UITKOMEN ,BEHALVE ALS DE ZELFDE PERSONAGES NIET MEEDOEN[/b][/i]

 40. Dat denk ik ook, ik hoop eigenlik dat die midnight sun dat verhaal van edward nog een keertje uitkomt

 41. Nou, ik geloof dat Stephenie Meyer wel zo ongeveer klaar is met het schrijven van Twilight boeken en ik denk niet dat ze een film maken zonder haar toestemming dus ik zou er niet op rekenen dat er nog een film komt

 42. Er moet nog een deel 6 komen, want i breaking dawn part 2 zei de volturi: er komt geen gevecht, niet vandaag en ik zei de heletijd tegen mn vriendin:OMG ER MOET NOG EEN DEEL 6 KOMEN!!!! En mn vriendin ook al zo van ja, maar ook omdat renesmee nog moet groeien enzo

 43. Ik zou het een stuk leuker vinden als er meer boeken kwamen, ook al kan ik daar niet meer op hopen.. Ik vind het altijd erg leuk om me in het perspectief van Bella in te leven. Films zouden toch moeilijk zijn als de wolven en vampiers personages niet zouden mogen veranderen van uiterlijk..

 44. en somige tapen twilght maar ze kunnen het niet zo goed als jullie 😉

 45. ik wil egt meer vin het egt leuk he alle delen gezien en heb een paar vampiers fims gezien maar ze zijn niet net zo leuk als twilight :”( ik wil egt meer en robert pettison plzz ga door een verdritige fan xxx IOVETWILGHTFOREVER

 46. [b]van mij mag er echt nog wel een nieuwe film en boek komen ze zijn echt verslaven en prachtig om te zien en te lezen het zou erg leuk zijn als en een nieuw vervolg bij zat [/b]:-*

 47. [b]Van mij mogen er nog wel een paar twilight films komen!!
  De films zijn zo verslavend en er zit een mooi en goed verhaal in!
  Ik zou zegen: Ga zo door[/b];-);-)

 48. Natuurlijk willen we meer TWILIGHT!!!!
  Zit nu al vol spanning te wachten op het vervolg, als dit nieuws waar zou zijn?
  Geen idee..maar ik hoop het natuurlijk wel.;-)

 49. In part 1 zie je dat jacob in de toekomst kan kijken, dan ziet hij haar en Renesmee. In het tweede deel op het einde kijkt Alice in de toekomst, en dan ziet ze dat Bella en Edward afscheid nemen van Jacob en Renesmee. Ze laten dat echt niet voor niks zien, zit vast wel een rede aan vast. Ik heb echt wel een gevoel dat er een nieuw deel komt. In de wandelgangen hoor ik dat ze een gevolg willen maken over Jacob en Renesmee, zodat hun de hoofdrolspelers worden.

  Ook hoorde ik dat Edward homo wilde worden, in de volgende film. Maar of dat waar is ….

 50. ik toch jjuist leuk een nieuw deel. de bioscopen zitten vol. en er wordt heel veel geld binnen gehaald, dus betekent het ook dat veel mensen het leuk vinden.

 51. Twilight is geweldig er moet nog een vervolg komen miss, is het cool als het gevecht in breaking dawn part 2 dan echt wordt en de volturi echt dood gaat…. Er moet echt nog een deel komen !!!;-)

 52. ik denk ook niet dat er een vervolg komt hoor

 53. De acteurs hebben het ook afgesloten.. Er zal zowiezo binnekort geen vervolg komen. Ik denk niet dat iedere acteur daar op zit te wachten. Misschien later.. Nu hebben ze allemaal aangegeven dat ze zich weer eens op een ander project kunnen storten.

  Maar je moet ook weten wanneer je hoogtepunt is. Als het een slap vervolg wordt, is ‘de magie’ weg ..
  Bovendien hebben we nu nog tijd voor Host

 54. Ik hoop dat er nog een film komt! Je kunt nog zoveel dingen bedenken! Bv dat Renesmée en Jake wat krijgen maar dat dat niet mag volgens de wet “wolf en vampier” !! Ik hoop zo dat er nog een deel komt! En dat Robert er ‘mss mee stopt’ geloof ik niks van, mss weten ze al wel dat er een nieuwe film komt maar laten ze ons twijfelen door dat Robert er mee wilt stoppen! EN JE BENT GEEN ECHTE TWILIGHT FAN ALS JE ZEGT DAT HET NU WEL GENOEG IS ZO!

 55. ik ben ook helemaal fan van twilight, maar alles wat er nog door wie dan ook gemaakt gaat worden is alleen voor het geld en verder nergens meer voor. het einde van breaking dawn is te geweldig om nog allemaal slappe vervolgen te krijgen.

 56. de film Twilight is een te mooie film om zomaar te laten gaan. er moeten meer films komen, het is niet te beschrijven wat zon serie met een mens doet. dus een einde zit bij de fans er zeker niet in. ILOVETWILLIGHTFOREVER!

 57. Van mij mogen er nog veel meer films komen ilovetwilightsoomuch❤

 58. Als er een nieuwe film komt, vind ik wel dat Stephenie Meyer daar het script voor moet schrijven (of een nieuw boek), anders wordt het inderdaad zo’n commerciele actie. Lijkt me voor haar ook niet echt leuk als iemand met haar personages aan de haal gaat (maar volgens mij mag dat zonder haar toestemming ook absoluut niet). In elk geval zie ik ook uit naar de verfilming van The Host, die trailer zag er cool uit 🙂

 59. Er kan een vervolg komen, want inderdaad breaking dawn heeft een goed en mooi einde, maar er is ruimte overgelaten. zoals de volturie zij; today we not fight…. Dus er kan altijd nog een andere deel komen waar het echte gevecht in gaat komen!!
  Nu moet stephanie alleen creatief zijn wat er achter komt, het is zonde als het slapperig gaat worden dat is twilight niet waard. 😉
  i hope so, ik kan echt niet zonder twilight heb denk ik alle film wel al 100x gezien en de laatste ben ik 4 keer geweest in de bios ILOVE TWILIGHT (L)(L)

 60. er moet gewoon een vervolg op komen!!. het is de beste film die ik ooit heb gezien!!
  en alle twilight fans zullen het zelfde denken……!!

 61. ER moeten nog meer delen uitkomen van TWILIGHT!!!!
  Ik kan me niet voorstellen dat het over is.. Aangezien de laatste al duidelijk laat weten dat Aro op wraak zint!!!!!

 62. van mij mag er zeker nog en paar films komen echt te gek 😀

 63. so what ..laat ze geld maken denk je dat t tot nu toe niet om geld is geweest? alles draait om geld in deze wereld vooral in NL..de belangrijkste is dat wij genieten en ik wil wel een vervolg zien maakt niet uit over welke personage van de film.

 64. Ja please!!!
  Ik zou graag nog meer lezen en zien!
  Ik heb gisteren ook breaking dawn part two gezien en hij was geweldig!!
  Welk boek kan ik na het boek van breaking dawn het beste lezen?Ben nl verslaafd.
  En is het een leuk boek?

  Gr janneke

 65. I want more 😉
  gisteren breaking dawn part 2 gezien,was super leuk en spannend dus ik hoop dat er nog meer volgen 🙂

 66. De films moeten doorgaan maar wel net zulke goede films er zal heus nog wel een vijand of probleem kunnen komen toch !

 67. ik wil ook meer films!!! idd voor diegene waar het nu mag bij stoppen, kijk dan gewoon niet en gun de andere die WEL willen kijken het dan 🙂 Als robert pattinson dat heeft gezegd vind ik het wel heeeeeeel jammer 🙁 en als er een ander personage edward speelt dan is heel de boel verkl¨¨¨t :sad:(( tis juist robert pattinson die de magie heeft om het steeds weer boeiend te make ;-))))

 68. Robert Pattinson heeft in een intervieuw gezegt dat hij niet nog een Twilight film als Edward wil gaan spelen dus ik denk niet dat het feest doorgaat. Als ze nu een andere Edward gebruiken is de magie weg ja

 69. [b][i]Ps voor de gene die geen vervolg willen kijk er dan ook niet naar laat het gewoon zo voel je niet verplicht,[/i][/b]

 70. [b][i]Twilight is echt de beste film die ik ooit heb gezien daar moet gewoon een vervolg van komen dat kan niet anders! Het laatste deel was echt spannend makend gewoon!
  Ik zeg meer [/i][/b];-);-);-)

 71. Ik zou het prima vinden als het een vervolg film is op de saga….Mits stephanie het zelf geschreven heeft en dat dezelfde acteurs weer meespelen. Iemand anders in de rol van edward of een ander zou ik vreselijk vinden.

 72. Van mij mag er wel een nieuwe serie komen, het is gewoon te verslavend:D

 73. Ik denk dat het wel genoeg is zo.
  Ik heb Twilight niet zo heel erg gevolgd, qua films.
  Het eerste deel vond ik fantastisch maar het tweede en derde wat minder, Breaking Dawn part 1 heb ik nog niet eens gezien. Geen zin meer in…
  Dusja, ik hoop niet dat het doorgaat met Twilight en dat ze gewoon een andere boekenserie verfilmen gaan en daar maar hun geld aan gaan verdienen.

  Het lijkt me trouwens wel heel leuk als ze ‘Het korte tweede leven van Bree Tanner’ zouden verfilmen…. haha Bree is een van m’n favoriete personages x)

 74. @ Djeanine

  Ik vraag me inderdaad ook wel af waar Stephenie op dit moment mee bezig is. Ze heeft ooit een keer bij Oprah gezegd dat The Host (Zielen) deel 1 van een trilogie is en ik hoop dan ook echt dat ze daar mee bezig is want ik vond Zielen echt heeeel mooi

 75. Ik weet het niet ..
  Het verhaal is inderdaad afgelopen en dus de films ook. Maar als er nog een film zou komen moet ik toegeven dat ik toch zou gaan en als iedereen zo denkt halen ze inderdaad nog miljoenen binnen.
  Maar ze kunnen nu wel een andere wending maken, iets meer actie etc. Ik zou het ze niet aanraden maar stiekem zou ik het toch leuk vinden denk ik ..

 76. Voor mij mag het hier ook stoppen. De films vind ik allemaal erg leuk, behalve Eclipse, die vond ik niet zo goed. Maar dit is het verhaal. Je gaat toch niet verder met iets wat mooi beëindigd is? Als ze hier mee doorzetten, bewijst het nogmaals dat het allemaal om het geld draait, en dat zou ik erg betreurend vinden…

 77. Van mij hoeft er echt geen film meer te komen… Persoonlijk vond ik alleen het eerste boek echt goed, deel 2 en 3 vond ik al minder en in 4 heb ik alleen de eerste 30 pagina’s lezen en ben ik afgehaakt. De films heb ik wel allemaal gezien, al vond ik deel 1 echt leuk, deel 2 en 3 vond ik niet zo boeiend. BD part 1 vond ik dan wel weer leuk, maar dat is waarschijnlijk omdat het nieuw was, heb tenslotte het laatste deel niet gelezen. Ik ben ook zeer benieuwd naar part 2, dat dan weer wel 🙂

 78. @ Djeanine: geen idee… Ik zit ook telkens te wachten tot er weer eens nieuws is dat Stephenie aan iets nieuws aan het schrijven is. Hoewel… ik zeg het met het schaamrood op mijn wangen, maar ik heb Host ook nog steeds liggen…

  Ergens ben ik wel tegen het idee van eeuwig doorgaan met Twilight. Maar aan de andere kant… omg. Het zou wel helemaal te gek zijn! Ik vind het al erg genoeg dat het na part 2 helemaal afgelopen is allemaal… De boeken heb ik een jaar of twee geleden allemaal al gelezen. Dus voor de rest is er niets nieuws meer bij voor mij. Het is alleen wachten tot de film uitkomt. Ik acht het trouwens wel onwaarschijnlijk dat er nog een extra film komt. Maar als ‘ie net zo is als part 1 of beter dan mag het van mij nog best. =O

 79. Ik vind het mooi geweest 🙂
  Ik zou het wel heel leuk vinden als Stephenie een nieuw boek schrijft over Carlisle!! Daar ben ik heel benieuwd naar, naar zijn verhaal. Maar eigenlijk vind ik het wel mooi geweest. Als er nu nog meer films komen word het naar mijn gevoel slechter.

  Stephenie mag van mij wel een nieuw verhaal schrijven!!!!! Weet iemand ook of ze dat aan het doen is…?

 80. Ik denk wel dat ze dit vooral doen om nog meer geld binnen te halen. Ik vind het een beetje jammer dat ze er nu dingen achteraan gaan verzinnen terwijl het verhaal eigenlijk gewoon afgerond wordt in Breaking Dawn. Ik hoop echt heel erg dat ze the Twilight Saga laten voor wat het is en niet gaan proberen er nog een slaatje uit te slaan.

 81. hahaha ik las het eerst verkeerd. Ik dacht dat ze bedoelden dat er geen verfilming van part 2 kwam :$…
  Ik zou eigenlijk stoppen na het laatste deel. De films zijn best goed, maar als je er nog meer van gaat maken, wordt het steeds slapper, net zoals je ziet bij Pirates of the Carribean (ik vond het eerste deel steengoed maar naarmate het aantal films toe nam, werden ze ook minder goed). Dit zou ook goed kunnen gebeuren met de Twilight Saga… Het gaat ze nu alleen maar om het geld.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.