Logo-youngadults-site

Emma Watson in The Perks Of Being A Wallflower

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

images-stories-se-EMMA-WATSON-PEO_1568824a-142x149Af en toe verschijnen er nieuwe teaser foto’s van de film The Perks Of Being A Wallflower op het web, dus kunnen we het niet maken om jullie géén voorproefje te geven. Zoals jullie kunnen zien, keert Emma Watson dit jaar terug naar school. Maar niet naar Zweinstein. Tien jaar lang heeft ze rondgehuppeld in de gangen van J.K. Rowling’s magische school, en nu is ze klaar voor andere rollen.

In The Perks Of Being A Wallflower kruipt ze in de huid van Sam, het meisje dat Charlie (de ‘wallflower die naar de bovenbouw gaat) niet uit zijn hoofd kan zetten. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Chbosky, die ook de film regisseert. Het is een drama over Charlies eerste liefde, maar ook over zelfmoord en geestelijke aandoeningen. Zo te horen geen typisch feel-good verhaal, maar het belooft een prachtige film te worden. Emma Watson is niet de enige bekende die meedoet. Logan Lerman, die we allemaal kennen van Percy Jackson and The Lightning Thief, neemt de rol van Charlie op zich. Daarnaast valt ons vampierenliefje Nina Dobrev te bewonderen. Het enige minpunt? We moeten nog wachten tot 31 december 2012! Gelukkig kunnen we ons troosten met deze prachtige teasers.

Emma-Watson-and-Logan-Lerman-in-The-Perks-of-Being-a-Wallflower

emma-watson-in-perks-of-being-a-wallflower_500x332

Emma-Watson-and-Logan-Lerman-in-The-Perks-of-Being-a-Wallflower-02

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Emma Watson in The Perks Of Being A Wallflower

  1. @ Ilsepils1995 Ja, zo heet ie; De belevenissen van een muurbloem. Volgens mij kun je ‘m makkelijk in de bib halen (:

  2. Waha, wat geinig! Eigenlijk kan ik me helemaal niet voorspellen dat Nina meedoet in zo´n film. Zij hoort echt thuis in iets fictiefs, niet zoiets wat in het echt kan gebeuren. Het is ook heel raar om Emma te zien in een film als deze. Het boek heb ik nooit gelezen, want het heeft me nooit echt aangesproken. Maar ik geloof dat ‘m ik weleens heb liggen. Is ‘ie niet ook vertaalt naar het Nederlands? Iets van De Belevenissen Van Een Muurbloem ofzo?

  3. Kan niiet wachten!!!
    Logan is zooo knap!!:-*

  4. Jammer dat we nog zolang moeten wachten, het lijkt me een prachtige film!

  5. Ik kijk erg echt naar deze verfilming! Het boek was fantastisch:-)

  6. leuke foto’s!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.