Logo-youngadults-site

De flirt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

nachtschadeTitel: Nachtschade – De flirt (deel 1)
Auteur: Andrea Cremer

ISBN: 9789022560259

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Calla Tor heeft haar lotsbestemming altijd geweten: na haar eindexamen op de Mountain School wordt ze het wijfje van de aantrekkelijke alfawolf Ren Laroche. Ze zal zij aan zij met hem vechten , hun roedel leiden en de heilige plaatsen voor de Hoeders bewaken. Maar wanneer ze de wetten van haar meesters met voeten treedt doordat ze een rondtrekkende, knappe mensenjongen redt, begint Calla te twijfelen aan haar lot, haar bestaan en de diepste essentie van de wereld die ze tot nu toe heeft gekend. Als ze haar hart volgt, zet ze misschien alles op het spel, inclusief haar eigen leven. Is verboden liefde dat ultieme offer waard?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “De flirt

 1. hij is echt geweldig!! ik heb nu ook deel 2 binnen van de bieb

 2. De hele reeks vind ik echt geweldig, ga binnenkort aan 3 beginnen (:

 3. ben m nu aan t lezen, is echt een leuk boek;-)

 4. heel goed boek 😉 ik had hem meteen uit 😉

 5. wolven verhalen trekken mij bijna altijd, dus deze ga ik zeker kopen

 6. Ik vind hem wel de moeite waard om te kopen!

 7. Klinkt leuk!!!

 8. JAY! Een boek over weerwolven! Ik hou van die sterke groepsband tussen de characters, net als de wolvenreeks van Maggie Stiefvater. Omg, wat kan ik toch moeilijk hard ongeduldig zijn naar het laatste deel. Ik moet ‘m nog steeds halen. Vanmiddag was ik naar de stad maar ben ik de boekenbonnen van m’n verjaardag vergeten. Zó stom! Stiekem hoopte ik daarom maar dat ze het boek hier in dit kleine stadje niet hadden, want dat gebeurt wel vaker. Tegendeel was waar dus voelde ik me nog lulliger. xD Anyhow, back to topic! Ehhrm, ik ben gewoon goed in afdwalen. xD In elk geval… dit klinkt goed! Ik denk dat ik er nog maar eens wat meer over moet gaan opzoeken! Lokt in elk geval uit naar meer. –]

 9. Is het de moeite waard om te kopen? Of moet ik lenen?

 10. Ik heb de engelse gelezen, zeker een aanrader! Mooie voorkant heeft deze versie trouwens

 11. ja!! Daar zat ik oa.op te wachten!!!! 😉

 12. Ik heb al heel lang getwijfeld of ik de Engelse versie wel of niet wilde kopen, en aangezien hij nu dus vertaald wordt kan ik hem mooi van de bieb lenen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.