Logo-youngadults-site

Perfect Chemistry

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

perfect-chemistry-pocketTitel: Perfect Chemistry
Auteur: Simone Elkeles

ISBN: 9789021010786

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Brittany is blond, rijk en populair. Alejandro (Alex) is donker, arm en lid van een gang: De Latino Bloods. Op de eerste schooldag hebben deze twee meteen knallende ruzie. Maar dan worden ze bij elkaar ingedeeld voor een scheikundeproject. En lijken ze elkaar, ondanks hun vooroordelen, steeds leuker te vinden…Want is Brittanys leventje wel zo perfect als het lijkt? En is Alex wel zo wild als hij zich voordoet?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Perfect Chemistry

 1. klinkt een beetje als maaike en domenico (moet ik ook nog steeds lezen)

 2. lijkt me leuk, en voor deze prijs kan ik hem altijd wel even binnenhalen.

 3. Geweldig verhaal!!!
  Love Alex!

 4. Heb ‘m nog in de kast staan! Eerst heb ik het vervolg erop gelezen, maar was toen ook wel benieuwd naar het eerste boek. Jammer dat ik niet eerst op deel ben gestuit, zodat ik niet al wist wat er gebeurt en zo. Ook wilde ik graag een niet-pocketversie. Maar nu heb ik ‘m toch. xD Ach ja, ik kan in elk geval lezen! =D

 5. zucht… heb ik nog steeds niet gelezen 🙁
  Wel een leuk prijsje 🙂

 6. En ook deze heb ik op mijn whislist gezet….

 7. Dit boek kost nu maar EUR 6.98 🙂 … het is een leuk boek, heb het vorig jaar gelezen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.