Logo-youngadults-site

Spoilers The Secret Circle: Cassies coole kant in Darkness

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

tsc-darkness-adam-cassie-dianaWe zijn nog steeds niet uitgepraat over de geniale slotaflevering van de eerste helft van de hitserie The Secret Circle. Die eindigde met enkele grootse cliffhangers: “Wie is Cassies geheime verwant? Hoe ver kunnen haar duistere magische krachten gaan?” Darkness, de allernieuwste aflevering, geeft ons geen volledige antwoorden, maar wel enkele hints in verband met die laatste vraag. Nog steeds niet warm voor de nieuwe aflevering? Wacht tot je deze vijf nieuwtjes hebt gelezen:

  • Meer Chris Zylka

Reeds in de eerste helft kon niemand genoeg krijgen van hottie Chris Zylka, die de rol speelt van Jake Armstrong. Daarom waren we geschokt toen hij plots van het toneel verdween in de vorige aflevering. Maar niet getreurd: hij komt terug! Een beetje…

  • Cassie en Adam worden closer

Voor degenen die niet zo’n fan waren van Cassie en Jake hebben we goed nieuws: ze groeit dichter naar Adam toe! Niet moeilijk, aangezien hij de enige heks van de Circle is die ze in vertrouwen neemt over haar afkomst. Jammer genoeg probeert ze hem te vermoorden met haar geest, wat geen goede gevolgen heeft voor hun relatie. Waarom gebeuren zulke dingen toch?

  • Grey Damon introduceert nieuw personage Lee LaBeque

Grey Damon zet een gloednieuw gastpersonage neer: Lee LaBeque, een oppervlakkige heks die zijn magie gebruikt om geld te verdienen. Hij komt in contact met Faye en Melissa. Vooral met Faye raakt hij betrokken, en de passie die daarop volgt is hotter than hot!

  • Maak kennis met hot Granny

Stefanie Kramer maakt haar opkomst als Kate (Charles’ moeder). Ze toont een grote interesse voor Cassies krachten, wat resulteert in een geweldig staaltje duistere magie. Grote complimenten voor het acteerwerk van Britt Robertson (Cassie)!

  • Veranderingen voor de relatie van Charles en Dawn

Charles die Dawn volgde als een geslagen puppy, er leek geen einde aan te komen! Eindelijk heeft hij zijn zielige gedrag laten vallen. Het is nog maar de vraag of zijn gevoelens voor Dawn sterk genoeg zijn om haar op macht beluste karakter te verdragen…

stefanie-kramer-gale-harold-tsc-kate

Bereid je voor op een heerlijke nieuwe aflevering. Deze aflevering komt vandaag in Amerika uit, dus het is nog even wachten tot wij het op het internet kunnen zien. Bekijk hieronder alvast de spoiler! Wat vinden jullie ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Spoilers The Secret Circle: Cassies coole kant in Darkness

  1. Het was weer erg spannend!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.