Logo-youngadults-site

Smaragd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

smaragdTitel: De boeken van het Begin – Smaragd (deel 1)
Auteur: John Stephens

ISBN: 9789047516798

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het is een witte kerstnacht. Drie jonge kinderen vluchten van huis voor een gewetenloos en duister gevaar. Tien jaar later wonen Kate, Michael en Emma in een weeshuis. Ze weten nog altijd niet waarom ze van hun ouders werden gescheiden. Het antwoord blijkt verborgen te liggen in een betoverd boek. Wanneer de macht van dit boek is ontketend, komen de kinderen in een land waar een goudharige Gravin en haar leger zielloze Schreeuwers heersen. Daar wordt duidelijk dat er nog meer betoverde boeken zijn met weergaloze krachten. Kate, Michael en Emma moeten naar deze boeken op zoek als zij ooit hun ouders terug willen vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Smaragd

  1. Ook deze heb ik in een mum van tijd uitgelezen. Het verhaal is heel sterk en goed maar het komt inderdaad een beetje over als een kinderboek. Niet dat dit slecht is maar je heb zeker een grote fantasie nodig als je deze gaat lezen!

  2. Ik heb dit boek een tijdje terug gelezen, en ik vond het erg leuk! Het is fijn geschreven, een beetje als een kinderboek, maar wel heel goed verteld. Vond de karakters erg leuk en het hele plot is ook gewoon leuk bedacht. Aanrader!:-)

  3. Ben ik vandaag aan begonnen! Heel erg leuk en spannend, deed me op de een of andere manier aan Narnia denken x)

  4. Dit klinkt best spannend! Gaat zeker om mijn ’to-read’ lijstje

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.